Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Βαλβέρδε είπε “όχι” για τον Τζαβέλλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής μπακ είχε φτάσει μία ανάσα από τον Ολυμπιακό αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε άναψε “κόκκινο” και όλα πλέον παραμένουν στον “αέρα”.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν από την αρχή αρνητικός για τον Γιώργο Τζαβέλλα αλλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπάθησαν μέχρι το τέλος να τον μεταπείσουν.

Αυτό δεν κατέστη δυνατό μιας και ο Βαλβέρδε σε συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ενημέρωσε ότι σκοπεύει να δουλέψει με τους Μαρκάνο, Χολέμπας και δεν επιθυμεί να αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ.

Σίγουρα ρόλο στο “όχι” του Ισπανού παίζει και το ότι ο Ολυμπιακός έχει ακόμη τεράστιο ρόστερ, γι’ αυτό άλλωστε ήδη 10 παίκτες ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται.

Ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είναι καλυμμένος με την ύπαρξη δύο παικτών στα αριστερά οι οποίοι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Μαρκάνο είναι πιο αμυντικογενής και ο Χολέμπας πιο επιθετικογενής.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναμένεται να έχουν ραντεβού με τον μάνατζερ του παίκτη και αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική ανατροπή των δεδομένων τότε η μετεγγραφή δεν θα ολοκληρωθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε