Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ο Βαλβέρδε φέρνει Κορομινάς στον Ολυμπιακό”

Οι Ισπανοί επιβεβαίωσαν τον ενδιαφέρον των “ερυθρόλευκων” για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Εσπανιόλ, ενώ γίνεται λόγος και για πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δείτε βίντεο με τον Κορομινάς.

 
Το δημοσίευμα της “AS”:

“Ο Ερνέστο Βαλβέρδε που τον Αύγουστο πήρε στον Ολυμπιακό τον Μοϊσές Ουρτάδο με κάτι παρπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, έχει στην λίστα και το όνομα του Φεράν Κορομίνας για τον Γενάρη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει τόνισε στους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας πως θέλει ένα μεσοεπιθετικό, Τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει η πρώτη κίνηση, καθώς πρόθεση της Εσπανιόλ και του παίκτη, είναι να λύσουν την συνεργασία τους καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή, Μαουρίσιο Ποκετίνο, Ορισμένες ομάδες όπως η Χιρόνα, έχει ρωτήσει ήδη για τον επιτελικό μέσο. Μια επιλογή είναι να μείνει ο Κορομίνας μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά σίγουρα έξι μήνες χωρίς να παίζει θα είναι ένα πλήγμα για τον ίδιο.
 
Ο Βαλβέρδε είχε πολύ καλή σχέση με τον Κορομίνας και πίστευε στην ικανότητές τους στις κοινές τους θητείες στην Εσπανιόλ (2006-2008), όπου ο 27χρονος Ισπανός είχε 30 και 26 συμμετοχές αντίστοιχα και 6 γκολ. Ο Κορομίνας ήταν επίσης από τους πρωταγωνιστές της πορείας της Εσπανιόλ στον τελικό του UEFA Cup στην Γλασκώβη, έστω κι αν δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς.
 
Η Εσπανιόλ, γνωρίζοντας πως η κατάσταση του παίκτη δεν είναι καλή (έχει παίξει μόλις σ’ ένα ματς στο πρωτάθλημα), θα διευκολύνει την αποχώρησή ενός ποδοσφαιριστή που είναι απ’ τους πιο παλιούς της ομάδας (7 χρόνια παρουσίας). Οι σύλλογοι θα μπορούσαν να συμφωνήσουν για ένα μικρό χρηματικό πόσο ή ακόμη και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.
 
Μια πιθανότητα είναι επικοινωνήσει και ο Μοϊσές Ουρτάδο στον Κορομίνας, αφού οι δύο τους είναι πάρα πολύ καλή φίλοι και ο άσος του Ολυμπιακού του έχει μιλήσει για τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα και την ελκυστικότητα του συλλόγου. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα, ο Ουρτάδο έκανε κάλεσμα στους συμπατριώτες του.
 
Ο Κορομίνας βέβαια δεν θα έβρισκε στον Ολυμπιακό μόνο τον Ουρτάδο, αλλά και τον Άλμπερτ Ριέρα που ήταν συμπαίκτες για τρίτα χρόνια, αλλά και τους συμπατριώτες του Ραούλ Μπράβο, Ούρκο Πάρντο και Νταβίδ Φουστέρ.
 
Ο Κορομίνας ίσως αγωνιστεί στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Βιθένετε Καλντερόν”, μετά από τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για ένα μήνα. Στον θεσμό του Κυπέλλου, ο Κορομίνας τα πάει μια χαρά, αφού είχε σκοράρει στον τελικό του 2006 στο 4-1 επί της Σαραγόσα στο Μπερναμπέου.
 
 
Οι άνθρωποι της Εσπανιόλ περιμένουν τώρα την πρώτη επαφή με τον ελληνικό σύλλογο. Το μέλλον του “Κόρο” είναι χιλιάδες μίλια μακριά από την Εσπανιόλ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε