Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

“Ο Βαλβέρδε φεύγει, ο Φλόρες έρχεται”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από τον Ισπανικό Τύπο που… στέλνουν τον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Πιο συγκεκριμένα, η «real-sociedad.diariovasco.com» σε δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «Οι τελευταίες μέρες του Κίκε στην Ατλέτικο», αναφέρει χαρακτηριστικά:
 
“Ο Ισπανός προπονητής διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης από την οποία θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Έτσι ο Φλόρες ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μιλάει τόσο με την Σεβίλλη όσο και με τον Ολυμπιακό. Εκεί προπονητής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά δεν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας”.
 
Από την πλευρά το ο Κίκε Φλόρες με δηλώσεις του για όλα αυτά τα σενάρια απάντησε: “Εάν δεν έχω το μυαλό μου την Ατλέτικο θα είναι σαν να αφήνω ένα στράτευμα στη μέση μιας μάχης . Είμαι αρκετά ήρεμος και το τι θα γίνει στο μέλλον θα το μάθουμε στο τέλος της χρονιάς. Το μέλλον μου όμως τώρα δεν έχει σημασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να κάνουν τα πάντα μέχρι το τέλος της σεζόν για να κλείσουμε όμορφα την χρονιά”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε