Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Βαλβέρδε ρίσκαρε – Ο κόσμος περιμένει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και σίγουρα οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν μπορούν να έχουν παράπονο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έδωσε ένα “τσουβάλι” λεφτά για να γεμίσει το ρόστερ. Ένα κενό υπάρχει και αυτό είναι στα αμυντικά χαφ…

Στι Λιμάνι ήρθαν συνολικά 13 παίκτες εκ των οποίων οι 10 έχουν παραμείνει στο ρόστερ. Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Επστάιν αποκτήθηκαν αλλά παραχωρήθηκαν δανεικοί. Ο Βαλβέρδε έχει 10 νέους παίκτες και θα προσπαθήσει να τους κάνει ομάδα.

Ποιότητα υπάρχει, το ίδιο και η διάθεση αλλά το βασικό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι υπομονή. Ο κόσμος δίνει πίστωση χρόνου σε έναν προπονητή που έχει αποδείξει πράγματα στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Ερωτηματικό πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ο Βάσκος δεν θέλησε να γίνει ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ. Αυτή τη στιγμή καθαρό αμυντικό χαφ είναι μόνο ο Ουρτάδο. Σε περίπτωση που είτε τραυματιστεί είτε δεν μπορέσει να προσαρμοστεί τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο και η ευθύνη θα βαρύνει εξ ολοκλήρου τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης του προσέφερε στο “πιάτο” τον Πλεσί που τελικά κατέληξε στον Παναθηναϊκό αλλά ο Βάσκος δεν ήθελε άλλον πάικτη.

Επιθυμεί να δουλεύει με δύο ενδεκάδες, αλλά στους αμυντικούς μέσους έχει μόνο τους Ουρτάδο, Ντουντού, Γιάννη Παπαδόπουλο εκ των οποίων μόνο ο πρώτος είναι παίκτης με κυρίως ανασταλτικά στοιχεία.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Βαλβέρδε θα δικαιωθεί με την επιλογή του.

Σκόραρε ο Πάντελιτς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε