Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Βαλβέρδε θέλει Τζεμπούρ στη Βαλένθια!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τον Νταβίντ Φουστέρ, ισπανικό δημοσίευμα φέρει τον Ερνέστο Βαλβέρδε να καλοβλέπει την περίπτωση του Ραφίκ Τζεμπούρ για τις “νυχτερίδες”.

Η ιστοσελίδα “Lasprovincias.es” τονίζει πως “Ο Βαλβέρδε κοιτάει προς την Ελλάδα” και προσθέτει τα εξής: “Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται την ενίσχυση της ομάδας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Φεγκουλί, ο οποίος θα λείψει για το Κόπα Άφρικα. Παρόλο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Νταβίντ Φουστέρ, ο παίκτης υπέγραψε νέα σύμβαση με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2016.

Ο προπονητής της Βαλένθια, όμως, κοιτάει επίσης τον Ραφίκ Τζεμπούρ, έναν γεννημένο σκόρερ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Η συνεργασία του Αλγερινού επιθετικού (και κάτοχο γαλλικού διαβατηρίου) με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο. Θα μπορούσε να αποκτηθεί με ένα ποσό λίγο περισσότερο από ένα εκατομμύριο”.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει… δώσει τα χέρια με τον Τζεμπούρ και απομένουν οι υπογραφές του Αλγερινού στράικερ για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2015.

Φετφατζίδης όπως λέμε… Μήτρογλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε