Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ο Βενγκέρ με υποχρέωνε να παίρνω χάπια και να κάνω ενέσεις”!

Σάλο έχουν προκαλέσει στον χώρο του ποδοσφαίρου οι δηλώσεις του πρώην άσου της Άρσεναλ, Πολ Μέρσον σε γαλλικό περιοδικό.

Ο Μέρσον ισχυρίζεται πως ι άνθρωποι της λονδρέζικης ομάδας, ακόμη και ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ, τον υποχρέωναν να παίρνει χάπια αγνώστου προελεύσεως αλλά και να κάνει ενέσεις χωρίς να γνωρίζει πιο είναι το περιεχόμενό τους πριν από αγώνες.
 
“Ποτέ δεν έκανα ερωτήσεις. Από τη στιγμή που εμπιστεύεσαι τον προπονητή , παίρνει οτιδήποτε σου ζητήσει” είπε μεταξύ άλλων ο 43χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής που έχει παρελθόν με ναρκωτικά, παρελθόν αλλά και τυχερά παιχνίδια στο “So Foot”.
 
 
 
“Μερικές φορές, τις παραμονές μεγάλων παιχνιδιών όταν πηγαίναμε στο ξενοδοχείο μας έκαναν μια ένεση με ένα κίτρινο υγρό στο μπράτσο” δήλωσε ο πρώην διεθνής παίκτης ενώ εμπλέκοντας και τον Αλσατό πρώην προπονητή του συμπλήρωσε “Λίγο πριν ξεκινήσει ένα παιχνίδι με την Μπλάκμπερν ο Αρσέν Βενγκέρ μας έδινε ένα σκούρο χάπι να πιούμε. Ήταν καθαρή καφείνη που ισοδυναμούσε με 10 καφέδες μιας καφετέριας . Οι παλμοί μου ανέβηκαν μισή ώρα μετά και η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά όσο βρισκόταν σε ισχύ. Πλέον έχω μια εθιστική προσωπικότητα. Την έχω δεχθεί και ζώ με αυτή. Προσπαθώ όμως να αντιστρέψω το πρόβλημα”.

Ήδη βέβαια οι πρώτες απαντήσεις από την Άρσεναλ ήρθαν μέσω ανθρώπων της διοίκησης των “Κανονιέρηδων”, που μιλούν για απλές πολυβιταμίνες αλλά η συγκεκριμένη συνέντευξη έχει ήδη κάνει το γύρο του κόσμου.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε