Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Βόλος χόρευε Τανγκό – Οι Σέρρες είχαν την παράδοση

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η Αργεντίνικη παροικία του Ολυμπιακού έκανε πάρτι μέχρι το 60′, όμως ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στο ματς και πήρε την ισοπαλία 2-2, διατηρώντας το εντός έδρας αήττητο με αντίπαλο τον Βόλο.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού μόλις στο 10′ βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τον Μάρτιν να τελειώνει ιδανικά τη συνεργασία Σολάκη και Ούμπιντες.


Οι παίκτες του Τσιώλη κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος και λίγο πριν το τέλος του έφτασαν στο 0-2 με το πέναλτι του Ούμπιντες.

Ο Πανσερραϊκός αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός έφτασε κι άλλες φορές κοντά στο γκολ με καλύτερη τη φάση του 52′ όταν ο Σολάκης προ κενής εστίας δεν μπόρεσε να σφραγίσει τη νίκη της ομάδας του.

Στο 63′ ο Μπέλιτς έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς όταν με εκπληκτική γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Ράντμαν ξαναβάζοντας τον Πανσερραϊκό. στο ματς.

Το γκολ αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και συνέχισαν να απειλούν τον Ράντμαν.
Μία αδράνεια στην άμυνα τους όμως τους στοίχισε. Ο Μπέλιτς ανατράπηκε από τον Πέρεζ και ο Καλόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στο 79′ ο Λεοζίνιο ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Γιακούποβιτς φέρνοντας το ματς στα ίσα.

2 λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ξαναπάρουν το προβάδισμα όταν ο Μάρτιν έπιασε το σουτ αλλά ο Ράντμαν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στους 14 βαθμούς αλλά σίγουρα έφυγε πικραμένος από τις Σέρρες μιας και ήταν καλύτερος αλλά όταν μπορούσε δεν καθάρισε το ματς. Ο Πανσερραϊκός έσωσε μία χαμένη παρτίδα και ανέβηκε στους 11 βαθμούς.


Πανσερραϊκός
: Ράντμαν, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Γεωργιάδης, Βοσκόπουλος, Κάστρο, Σουμπίνιο, Μπέλιτς(87′ Ασλανίδης), Νταλέ, Μαβένε, Λεοζίνιο

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Τομάς, Μαρτίν (83′ Καπετάνος), Αλβάρεζ, Ζαραδούκας (75′ Κάστρο), Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας, Ουμπίντες, Μόνχε, Σολάκης (59′ Μπρέσκα)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε