Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Χιμένεθ είπε “ναι” στην Έρκουλες αλλά τον κράτησε στην ΑΕΚ ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ισπανική εφημερίδα αποκάλυψε συμφωνία του προπονητή της ΑΕΚ με την Έρκουλες, η οποία χάλασε λόγω Αδαμίδη, με τον ίδιο τον Χιμένεθ να επιβεβαιώνει, ουσιαστικά, την είδηση.

Μετά τον εντός έδρας διασυρμό από την Οσασούνα την περασμένη Κυριακή, η Έρκουλες απέλυσε τον Βίγκο και στράφηκε στην περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα της Diario Informacion, οι νεοφώτιστοι στην Primera τα είχαν βρει σε όλα με τον τεχνικό της ΑΕΚ ο οποίος έπρεπε να συναντηθεί με τον Αδαμίδη και να του γνωστοποιήσει την απόφασή του να επιστρέψει στη χώρα του.

Ωστόσο, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρόεδρος της ΑΕΚ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο Χιμένεθ ο οποίος ενημέρωσε τους ανθρώπους της Έρκουλες πως δεν μπορεί να αποχωρήσει από την “Ένωση”.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επιβεβαίωσε επί της ουσίας το δημοσίευμα της “Diarioinfomacion” περί συμφωνίας του με την Ερκουλες, αλλά επεσήμανε πως αυτή δεν ευδοκίμησε κατόπιν παρέμβασης τρίτων.
 
Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας σε on line χρήστες του της ισπανικής έκδοσης του Eurosport είπε χαρακτηριστικά: “Ορισμένες ισπανικές ομάδες έχουν μιλήσει σε μένα με τελευταία την Ερκουλες, το εκτιμώ, αλλά έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και δεν εξαρτάται μόνο από μένα να πάω κάπου”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε