Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Ζλάταν και οι… άλλοι!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Το gazzetta.gr κάνει σούμα (168,1 εκατ.) τις μεταγραφές του Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος κατέχει τα πρωτεία και συμπληρώνει ένα TOP-10, συνολικής αξίας 1,129 δισ.!

Οι Ιταλοί είχαν βγάλει πως από τα 62 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει συνολικά η Μίλαν από την Παρί Σεν Ζερμέν για τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Τιάγκο Σίλβα, μόνο τα 20 είναι για τον πρώτο. Τελικά έτσι συνέβη, με τον Βραζιλιάνο να κοστίζει 42 εκατ. Προφανώς η ηλικία και η δυσκολία σε περίπτωση μεταπώλησης του Ιμπρα έπαιξε το ρόλο της στην προκειμένη περίπτωση. Ωστόσο, παρά το ότι το ποσό δεν είναι τεράστιο, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σουηδού επιθετικού, τότε εκείνος είναι που θα έχει τινάξει τη μπάνκα.

Οπως είπαμε, τα εν λόγω φράγκα μπορεί να μην εντυπωσιάζουν. Ωστόσο, θα προστεθούν στα ήδη 148,1 εκατ. που έχουν δοθεί σε μεταγραφές για την πάρτη του και θα γιγαντώσουν το ποσό στα 168,1 εκατ.! Πρόκειται για ένα ασύλληπτο νούμερο με χρήματα που έχουν αλλάξει χέρια σε επτά συνολικά μετακινήσεις του Ιμπραΐμοβιτς σε διάστημα 11 ετών, στο οποίο έχει αλλάξει έξι ομάδες συν την Παρί όπου αναμένεται να βρεθεί από μέρα σε μέρα.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε