Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο “Ζορό” είναι εδώ – Σόου Μπλάνκο στη νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η Ένωση μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 18′ όμως ο Ίσμαελ Μπλάνκο φώναξε βροντερό παρών, σημείωσε τρία τέρματα και δημιούργησε το τέταρτο, οδηγώντας την ομάδα του στην εύκολη νίκη με 5-1. Δείτε βίντεο.
 
Δείτε το LIVE του αγώνα

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες η Ένωση, έπαιξε εξαιρετικά απέναντι στον Πανθρακικό και πήρε εύκολη νίκη-πρόκριση και έγινε η 10η ομάδα της Supereleague που εξασφάλισε την πρόκριση της για τους “16” του κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.

 
Η ΑΕΚ προσπάθησε από την αρχή να επιβάλει το ρυθμό της αν και ο αγωνιστικός χώρος δεν τη βοηθούσε.
 
Ο Πανθρακικός μπορεί να είχε παθητικό ρόλο όμως στην πρώτη του απόπειρα να βρεθεί κοντά στην εστία του Αραμπατζή, ευτύχισε να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Πάγκαλου από τον Καλαμιώτη.
 
Ο Σίμωσης ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ανοίγοντας το σκορ. Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ δεν έδειξαν να επηρεάζονται από το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν και αφού πρώτα είχαν δοκάρι με τον Γκερέιρο, στο 33′ ισοφάρισαν με τον Μπλάνκο.
 
Ο Αργεντινός σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σε επίσημο ματς και έφερε γρήγορα τον αγώνα σε ισορροπία.
 
8 λεπτά αργότερα ο Μπλάνκο “χτύπησε” και πάλι. Κέρδισε πέναλτι από τον Νατσούρα, ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε προβάδισμα για πρώτη φορά στην ΑΕΚ.
 
Στο δεύτερο μέρος, ο Χιμένεθ έριξε στο ματς τους Αργυρίου, Λεονάρντο και η Ένωση ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοση της.
 
Ο Μπλάνκο ήταν ασταμάτητος και στο 68′ σφράγισε τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του πετυχαίνοντας χατ τρικ.
 
5 λεπτά αργότερα ο Αγρεντινός από σκόρερ έγινε δημιουργός, πασάροντας στον Καράμπελα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ανδριόλα.

Ο Μπλάνκο αντικαταστάθηκε από τον Τζιμπούρ και ο ο Γαλλοαλγερινός με όμορφη ενέργεια πάσαρε στον Λεονάρντο ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ανδριόλας, Μπαρμπούδης, Τζιωρτζόπουλος (76′ Τριανταφυλλίδης), Νατσούρας, Ιασωνίδης (65′ Γωνιάδης), Λόπες, Βησόπουλος, Ρεκλείτης, Αρσενίεβιτς (73′ Μπουντούρης), Πάγκαλος, Σίμωσης.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καλαμιώτης (46′ Αργυρίου), Δέλλας, Καράμπελας, Νασούτι, Γκέντσογλου, Μάκος, Νταντόμο, Έντερ (61′ Λεονάρντο), Γκερέιρο, Μπλάνκο (79′ Τζιμπούρ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε