Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Ζορό φόρεσε τη μάσκα, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μεγάλη νίκη πήρε η Ένωση μέσα στην Τούμπα και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Μπλάνκο ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Τελικά η Τούμπα ήταν κατάμεστη αλλά αυτό δεν βοήθησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά αποδείχθηκαν φλύαροι. Ο Μπλάνκο σκόραρε στο 16′ και έκρινε το ντέρμπι των δικεφάλων, στερώντας τη δυνατότητα από τον ΠΑΟΚ να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

 
Ο αγώνας ξεκίνησε με άσχημους οιωνούς για την ΑΕΚ αφού μόλις στο 6′ έχασε τον Γεωργέα λόγω τραυματισμού. Η είσοδος του Καράμπελα όμως μάλλον βοήθησε την Ένωση η οποία ευτύχισε στην πρώτη της προσπάθεια να σκοράρει.
 
Ο Καφές έκανε τη σέντρα και ο Μπλάνκο έσπρωξε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία, αφού ο Χαλκιάς έκανε άστοχη έξοδο.
 
Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του “Ζορό” στην Τούμπα σε ισάριθμα ματς.
 
Οι παίκτες του Σάντος συνήλθαν μετά το σοκ και ανέβασαν την απόδοση τους. Στο 24′ και στο 31′ ο Ίβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιάχιτς.
 
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία με τον Μουσλίμοβιτς στο 49′ αλλά μετά δεν μπόρεσε να απειλήσει.
 
Αντίθετα η ΑΕΚ με τον Τζιμπούρ θα μπορούσε να είχε σφραγίσει τη νίκη της στο 67′ και στο 69′.
 
Τελικά το σκορ δεν άλλαξε, η ΑΕΚ έφυγε με τη μεγάλη νίκη από τη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του και έχασε ουσιαστικά κάθε ελπίδα για τη διεκδίκηση του τίτλου.
 
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Αραμπατζής (79’ Παπάζογλου), Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Σνάουτσνερ, Σορλέν (60’ Εντίνιο), Κουτσιανικούλης, Μουσλίμοβιτς.-στον πάγκο: Κρέσιτς, Μουν,Τσιρίλο, Φωτάκης, Σαβίνι.

ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αραούχο, Γεωργέας (8’ Καράμπελας), Γιάχιτς (46’ Γκέντσογλου), Καφές, Λεονάρντο (56’ Μαντούκα), Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ.-στον πάγκο: Αραμπατζής, Χέρσι, Μάκος, Νέμεθ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε