Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο “Ζοτς” ρυθμίζει την επόμενη ημέρα…

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε νέα πάσα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού κι εξέλιξη της υπόθεσής του θα κινήσει τα νήματα για την επόμενη ημέρα. Παραμονές, “αντίο”, νέες υπογραφές. Το gazzetta.gr γράφει…

Παρά την απώλεια του τίτλου στην Α1 ο κόσμος της ομάδος υποδέχτηκε κι αποθέωσε την ομάδα στο ξενοδοχείο κι ο 52χρονος προπονητής δεν τους άφησε να αποχωρήσουν δίχως αντάλλαγμα, αφού τους ενημέρωσε πως θα κάνει ό,τι περνά απ’ το χέρι του για να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους.

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ επισήμανε πως “η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν στο τιμόνι της ομάδας και επιθυμεί, μαζί με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, να χτίσουν τον Παναθηναϊκό της νέας εποχής”, αλλά συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως “πρόθεσή μας είναι να είμαστε για ΠΑΝΤΑ μαζί εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί”.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 3-4 ημέρες και θα εξαρτηθεί απ’ τον προϋπολογισμό, που θα του προσφέρουν, ώστε να χτίσει τον Παναθηναϊκό της επόμενης ημέρας, που ενδέχεται να φτάσει μέχρι το 2014 ή και 2015, αφού μέχρι τότε υπολογίζεται το πλάνο του.

Περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε