Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο ακρωτηριασμένος τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε έπαιξε βόλεϊ καθιστών!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Το Παραολυμπιακό Κέντρο της Βραζιλίας, στις νεόκτιστες εγκαταστάσεις που χρησιμοποιήθηκαν για τους Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο τον περασμένο Σεπτέμβριο, επισκέφθηκε σήμερα ο πρώην γκολκίπερ της Τσαπεκοένσε, Τζάκσον Φόλμαν, ένας από τους έξι επιζώντες του τραγικού αεροπορικού δυστυχήματος πριν από σχεδόν τρεις μήνες στην Κολομβία.

Ο 24χρονος Φόλμαν, ο οποίος λόγω του ατυχήματος υποχρεώθηκε σε ακρωτηριασμό στο δεξί του πόδι (κάτω από το γόνατο), ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον αντιπρόεδρο της Παραολυμπιακής επιτροπής της χώρας, ενώ είχε την ευκαιρία να εξασκηθεί στο βόλεϊ καθιστών μαζί με τον Ρενάτο Λέιτε, που συμμετείχε στο Ρίο 2016, αλλά και να παρακολουθήσει μία προπόνηση των εθνικών ομάδων στίβου και κολύμβησης της Βραζιλίας.

«Ήταν μια εξαιρετική στιγμή για μένα. Όλοι που βρίσκονται σε αυτόν τον χώρο, μπορούν να κάνουν περισσότερα απ` ό,τι έκαναν πριν μείνουν ανάπηροι. Ο περιορισμός είναι κάτι που υπάρχει μόνο στο μυαλό των ανθρώπων. Ήρθα σε επαφή με ανθρώπους από διαφορετικά αθλήματα και ήταν καταπληκτικά. Τις σημερινές εικόνες θα τις κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Ένιωσα πιο γεμάτος και απέκτησα περισσότερη ενέργεια που θα με βοηθήσει στην αποκατάσταση. Ήταν μια αξέχαστη μέρα», είπε ο Φόλμαν.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε