Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο ασυναγώνιστος Μέσι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το ρεκόρ του Μίλερ ανήκει στο παρελθόν αλλά ο Λιονέλ Μέσι δεν σταματάει εκεί. Δείτε κάποια από τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Αργεντινός “μάγος”.

Ο Μέσι αφού έφτασε τα 86 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Μπέτις έφτασε τα 15 σε εκτός έδρας αγώνες στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Το εντυπωσιακό είναι ότι τόσο έχει πετύχει ολόκληρη η Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Αργεντινός πέτυχε τα 86 γκολ μέσα στο 2012 σε 5405 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή σκοράρει κάθε 63 λεπτά! Ο Μίλερ είχε σημειώσει 85 γκολ το 1972 έχοντας παίξει 60 αγώνες ενώ ο Μέσι έχει δώσει ήδη 66 και απομένουν άλλοι 4 για να ολοκληρώσει τη χρονιά.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ κυνηγάει τον Ραούλ. Ο Ισπανός στράικερ έχει σημειώσει 71 γκολ ενώ ο Μέσι έχει 56 και είναι θέμα χρόνου να τον ξεπεράσει.

Ο Μέσι θα γίνει και ο πρώτος σκόρερ της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό. Ο Τέλμο Θάρα έχει σημειώσει 251 τέρματα ενώ ο Αργεντινός “μάγος” έφτασε τα 192 και είναι μόλις 25 ετών!

Τα 50 γκολ που σημείωσε πέρυσι στο πρωτάθλημα αποτελούν ρεκόρ στην Πριμέρα αλλά αν σκεφτεί κάποιος ότι ήδη μετράει 23 μετά από 16 αγώνες, είναι πιθανό να ξεπεραστεί και αυτό το νούμερο.

Αν κερδίσει τη χρυσή μπάλα, κάτι που είναι το πλέον φυσιολογικό, θα γίνει ο πρώτος παίκτης που παίρνει τον τίτλο για 4 συνεχόμενες χρονιές.

Μίλερ: Δίκαια με ξεπέρασε ο Μέσι αλλά…

Δείτε τα 86 γκολ του Μέσι μέσα στο 2012 (VIDEO)

Έγραψε ιστορία ο Μέσι! – 5 γκολ ο Φαλκάο! (VIDEOS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε