Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο… δεύτερος τελικός – ΑΕΚ – Λεβαδειακός (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ένωση είχε μπροστά της 4 ματς που χαρακτηρίζονται “τελικοί”. Στη Βέροια έκανε την αρχή και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες της και να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Έβαλντο Λίνεν δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Φουρτάδο και έτσι αναμένεται να χρησιμοποιήσει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης τον Θωμά Τσίτα. Ο Κατίδης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης με τον Φούντα στα δεξιά και ο  Κατσικοκέρης στον πάγκο.

Ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει πως η εντυπωσιακή νίκη επί της Βέροιας ήταν μόνο η αρχή και αν η ΑΕΚ θέλει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις θα πρέπει να πάρει 6 βαθμούς στα δύο επόμενα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Κουτρουμπής, Κοντοές, Λαγός, Κορδέρο, Φέτσης, Φούντας, Γκερέιρο, Τσίτας, Κατίδης.

Ο Λεβαδειακός που προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Οι παίκτες του Παράσχου μετά το κάκιστο ξεκίνημα, μετρούν 2 σερί νίκες και έχουν φτάσει στους 12 βαθμούς.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17.15 με τα ματς Ατρόμητος – Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε