Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο δρόμος της… σιωπής δείχνει προς Παιανία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ζήσης Βρύζας δεν “άνοιξε τα χαρτιά του” μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της Ελλάδας με τη Μάλτα, αλλά άπαντες στον Παναθηναϊκό εμφανίζονται βέβαιοι πως ο Καβαλιώτης, θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας. Συμφωνία με Μονακό για Μπουμσόνγκ.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι ο Ζήσης Βρύζας θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του “τριφυλλιού”, μετά το ταξίδι της εθνικής στην Αμερική.
 
Παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους, ο Βρύζας απέφυγε τους πάντες κι επιβιβάστηκε αμέσως στο πούλμαν της Εθνικής. Το. μπάσιμο του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται ικανό να τον φέρει πίσω στην Τούμπα και όλα δείχνουν ότι ο παλαίμαχος άσος, θα πει το “ναι” στον Παναθηναϊκό.
 
Έτσι, το παιχνίδι της Τρίτης (7/6) με το Εκουαδόρ στη Νέα Υόρκη θα είναι το τελευταίο του Βρύζα ως συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος.
 
Επιστρέφει Γαλλία ο Μπουμσόνγκ
 
Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Μονακό για την πώληση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με 500.000 ευρώ και πλέον απομένει η απάντηση του γάλλου αμυντικού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
 
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στα 500.000 ευρώ, σύμφωνα με το “Goal News” και πλέον αναμένεται η απάντηση του ίδιου του Μπουμσόνγκ στους Γάλλους, που θα έρθει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας με την επιστροφή από τις διακοπές του από το Καμερούν όπου κάνει διακοπές

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε