Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο ευτυχισμένος κύριος Σισέ δηλώνει: Δεν είμαι στους 23 για φιγούρα

Ο ευτυχισμένος κύριος Σισέ δηλώνει: Δεν είμαι στους 23 για φιγούρα

Κάποιοι λένε πως το όνειρο του έγινε πραγματικότητα. Ο ίδιος πως τώρα ξεκινά. Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποκαλύπτει τις φιλοδοξίες του για το δεύτερο Μουντιάλ της καριέρας του.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δούλεψε σκληρά όλη την χρονιά και με τα 29 γκολ που πέτυχε κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στην αποστολή των “τρικολόρ”. Με δηλώσεις του στην “Equipe”ο Σισέ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του Ντομενέκ και εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει την Εθνική Γαλλίας να πάει μακριά στην διοργάνωση.

 
“Δεν κρύβω ότι όταν είδα για πρώτη φορά τη λίστα με τους 30 παίκτες του Ντομενέκ φοβήθηκα ότι μπορεί και να μην είμαι στην 23άδα και αυτό πραγματικά με ενόχλησε. Η ικανοποίησή μου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη.

Από τον Αύγουστο του 2008 όταν και έφυγα από τη Μαρσέιγ η Εθνική Γαλλίας μου έλειψε πολύ. Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψω και χάρη στην πολύ καλή σεζόν που έκανα με τον Παναθηναϊκό τα κατάφερα.

Σήμερα είμαι ευτυχισμένος που θα συμμετάσχω στο δεύτερο Μουντιάλ της καριέρας μου μετά από εκείνο του 2002 και ελπίζω ότι θα έχουμε πολύ καλύτερη πορεία σε σχέση με την Ασία. Βεβαιότατα και δεν μου αρκεί απλώς το ότι θα είμαι στη Νότια Αφρική.

Ο στόχος δεν ήταν απλώς να πάω. Το θέμα είναι να κάνουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Δεν είμαι στους 23 για να κάνω φιγούρα και να λέω απλά ότι βρίσκομαι μέσα στην αποστολή”, υποστήριξε χαρακτηριστικά

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε