Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο κ. Μπέος και η «αχίλλειος πτέρνα» του κ. Βαρδινογιάννη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Παιανίας, το ξέραμε από καιρό. Η κόντρα Βαρδινογιάννη – Πατέρα είναι παλιά ιστορία που κορυφώθηκε σε δύο φάσεις.

Η πρώτη όταν δόθηκαν αρκετά εκατομμύρια είναι αλήθεια για τις μεταγραφές του Μελίσση και του Χριστοδουλόπουλου από τον ΠΑΟΚ. Η δεύτερη όταν προσλήφθηκε ο Νίκος Νιόμπλιας σε αντικατάσταση του Τεν Κάτε.
Ολα τα άλλα είναι λίγο πολύ γνωστά.
 
Γνωστή η άνευ όρων στήριξη του Νικόλα Πατέρα, από τον Αντρέα Βγενόπουλο. Γνωστό η πρόταση του κ. Πατέρα να μπει στο Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Θανάσης Κανελλόπουλος που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Ηταν φυσικό λοιπόν ο Τζίγκερ όχι μόνο να αντιταχτεί στην υποψηφιότητα του κ. Κανελλόπουλου για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας αλλά και να προωθήσει την αντίπαλη υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τσακίρη.
Ο Νικόλας Πατέρας αξιοποίησε την ευκαιρία της αδυναμίας του κ. Βαρδινογιάννη να στηρίξει αποτελεσματικά την υποψηφιότητα Τσακίρη, μιλώντας για ανικανότητα. Η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο αυτό απαντούσε σε σχόλια για υπονόμευση της συγκεκριμένης υποψηφιότητας. Πέρα από τις δηλώσεις και τα υπονοούμενα γεγονός είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει το “πάνω χέρι” στη Σούπερ Λίγκα, ανατρέπει τις παγωμένες ισορροπίες. Παρά το γεγονός ότι ο Κων/νος Τσακίρης απόσυρε την υποψηφιότητα του, ο Θανάσης Κανελλόπουλος θα δυσκολευτεί αρκετά να εκλεγεί εφόσον ψηφιστεί διάταξη με βάση την οποία ο πρόεδρος θα πρέπει να συγκεντρώνει την αποδοχή των δύο των τρίτων των μελών της Σούπερ Λίγκας. Το γεγονός δεν πτόησε τον Αχιλλέα Μπέο που δήλωσε με νόημα πως «οι μεγαλοπαράγοντες δεν μπορούν να βγάζουν πρόεδρο όποιον γουστάρουν». Με άλλα λόγια εκεί που πέτυχε πέρσι ο κ. Πατέρας είναι δύσκολο να επιτύχει τώρα ο κ. Βαρδινογιάννης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε