Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ο κ. Νοτιάς τα τίναξε στον αέρα... 

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.03.2010 | 19:20
Πρώτη δημοσίευση: 02.03.2010 | 19:20

Τώρα μπορεί να εξηγηθεί γιατί χρειάστηκαν περίπου δύο μήνες "διαπραγματεύσεων" προκειμένου να κατανοηθεί ότι ο Μπομπ Κοζώνης δεν είχε οικονομική επιφάνεια.

Από τη στιγμή που  οι κ. κ. Νοτιάς και Παππάς χρειάζονται  περίπου ένα μήνα για να διαπιστώσουν ότι διαφωνούν σε όσα επί της αρχής είχαν συμφωνήσει, τότε όλα γίνονται κατανοητά. 

Εδώ κι ένα μήνα ο δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ  ΑΕΚ κ. Σταύρος Αδαμίδης μας είχε πληροφορήσει ότι περιμένει την  υπογραφή ενός συμφωνητικού προκειμένου να αναλάβει με δόξα και τιμή την προεδρία.
Ο ίδιος πηγαινοερχόμενος από και προς το Λονδίνο μας  διαβεβαιώνει ότι οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς "όπου νά' ναι" υπογράφουν το συμφωνητικό και τον εγκαθιστούν  στην προεδρική καρέκλα. 
Εχει προηγηθεί  γενική συνέλευση όπου γίνονται γνωστά όλα αυτά, δηλαδή, οι όροι που συμπεριλαμβάνονται στο συμφωνητικό και διασφαλίζουν την χρηματοδότηση της ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι, από τους δύο μεγαλομετόχους. Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι «αγκάθι» στη συμφωνία ήταν τα οικονομικά ανταλλάγματα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κ. Νοτιά για την χρήση του προπονητικού κέντρου. 
Τώρα πληροφορούμαστε  ότι ο κ. Νοτιάς θα ολοκληρώσει  την κατασκευή του προπονητικού κέντρου αλλά δεν προτίθεται να συμμετάσχει  στην χρηματοδότηση της ΠΑΕ.
Δικαίωμα του  κ. Νοτιά είναι να κάνει αυτή ή την άλλη επιχειρηματική επιλογή. Ωστόσο δεν είναι δεοντολογικό από μέρους του να αφήνει την εντύπωση ότι συναινεί με όσα προβλέπει το συμφωνητικό που συνέταξε ο κ. Αδαμίδης και αφού περάσει ολόκληρος μήνας να διαφωνεί στο πιο βασικό σημείο.

Γιώργος Χελάκης

Διαβάστε ακόμη

  1. Ανακούφιση και δάκρυα για το κόμμα της Ραχήλ Μακρή!
  2. Φως, άπλετο φως στην παραίτηση της Ελένης Ράικου
  3. Ο Ντάισελμπλουμ είπε όλες τις γυναίκες πόρνες
  4. Μισές αλήθειες συνδικαλιστών
  5. Η αριστερή κατάρα της ιστορίας…
   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook