Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο “κακός” Ολυμπιακός κρατάει τη νίκη και τον… Πάντελιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έπεισαν κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 χάρη στο γκολ του Πάντελιτς στο 32′. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο δεύτερο μέρος χωρίς να μπορέσουν να φτάσουν στην ισοφάριση. Δείτε βίντεο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Βαλβέρδε επέλεξε να ξεκινήσει τους Ουρτάδο, Ντουντού στο κέντρο αφήνοντας στον πάγκο τον Ιμπαγάσα, θέλοντας να θωρκήσει τα μετόπισθεν. Αυτό το κατάφερε, όμως η ομάδα του δεν είχε καλή κυκλοφορία μπάλας και με δυσκολία έφτανε στην αντίπαλη περιοχή.

Χρειάστηκε ένα λάθος των παικτών του Πανσερραϊκού για να έρθει το γκολ. Ο Πάντελιτς βρέθηκε απέναντι στον Ράντμαν, καθυστέρησε αλλά κατάφερε να τον περάσει και να σημειώσει το παρθενικό του γκολ στη Superleague.

Όπως ήταν λογικό οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά, άφησαν χώρους και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει ξανά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, όμως Πάντελιτς και Φετφατζίδης έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πολύ κακός. Θύμισε την εικόνα του Καυτανζογλείου, αλλά αυτή τη φορά ήταν πιο προσεκτικός στην άμυνα.

Ο Πανσερραϊκός έφτανε με σχετική ευκολία έξω από την περιοχή του Νικοπολίδη, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Η είσιδος Μήτρογλου, Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα έδωσαν ώθηση στην ομάδα του Βαλβέρδε που θα μπορούσε στο τέλος να σφραγίσει τη νίκη του.

Ο Ολυμπιακός κρατάει τη νίκη αλλά και το ότι ο Πάντελιτς άνοιξε λογαρισμό στο πρωτάθλημα. Έφτασε τους 6 βαθμούς, 1 περισσότερο από τον “αιώνιο” αντίπαλο.

Ο Πανσερραϊκός έμεινε για τρίτο αγώνα χωρίς βαθμό.

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι, Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Βρούτσινα, Μαβένε, Λεοζίνιο (75′ Τάντιτς)

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Χολέμπας, Τοροσίδης Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Ουρτάδο, Φουστέρ (84′ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (70′ Ρόμενταλ), Ριέρα, Πάντελιτς (60′ Μήτρογλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε