Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο κόσμος έχει δίκιο

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν τους παίκτες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι παίκτες της ΑΕΚ που αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους παραδέχτηκαν τις ευθύνες τους και υποσχέθηκαν ανάκαμψη, Χωρίς απρόοπτα έφτασε η αποστολή στους Θρακομακεδόνες.

Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη Καφές, Γεωργέας και Παυλής πήγαν στους οπαδούς της ομάδας τους και άκουσαν τα παράπονα τους. Στις δηλώσεις τους παραδέχτηκαν ότι ο κόσμος έχει δίκιο που είναι εξαγριωμένος.

“Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ούτε ο βρεγμένος αγωνιστικούς χώρος. Και οι δύο ομάδες στο ίδιο γήπεδο παίζαμε. Θέλαμε να ακούσουμε αυτά που ήθελαν να μας πουν οι οπαδοί. Ο κόσμος έχει δίκιο, δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Με τη νέα χρονιά θα πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή, αλλά είναι σημαντικό ο καθένας κατά την διάρκεια των διακοπών να κοιτάξει τα λάθη του” δήλωσε ο Μιχάλης Παυλής.

Από την πλευρά του ο Παντελής Καφές τόνισε: 

“Δεν υπάρχει δικαιολογία. Εμείς έχουμε την ευθύνη των όσων γίνονται. Πρέπει όλοι στην ομάδα να κοιτάξουμε τα λάθη μας. Τον νέο χρόνο θα πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή. Ο κόσμος έχει δίκιο και είναι πάντα κοντά μας παρότι δεν του έχουμε δώσει χαρές. Έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε σε αυτόν μόνο όταν νικάμε και μας αποθεώνει, όμως αυτή την φορά έπρεπε να απολογηθούμε για ό,τι έγινε. Είμαστε ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πάψουμε ποτέ να πολεμάμε για αυτή.”

Περίπου 15 οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν την αποστολή της ομάδας που έφτασε στους Θρακομακεδόνες και αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε