Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο λόγος του…διαζυγίου – “Κατσουράνη δημιουργείς κλίμα εναντίον του Φερέιρα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός έδιωξε τον Κώστα Κατσουράνη διότι, όπως του εξήγησε ο Χρήστος Παναγόπουλος, δημιουργούσε προβλήματα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η κίνηση του Γιάννη Αλαφούζου και του Ζεσουάλντο Φερέιρα να διώξουν τον Κατσουράνη παραμονές του αγώνα κόντρα στην Τότεναμ δημιούργησε απορίες.

Στη συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με τον διεθνή μέσο, ο Παναγόπουλος ανέλυσε τους λόγους του διαζυγίου ενώ ο Κατσουράνης δεν έκρυψε την έκπληξη του από τα όσα άκουσε.

Το “Goal News” δημοσίευσε τους διαλόγους….


Ελευθεράκης
: “Κώστα θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν θα πας για προπόνηση. Φεύγουμε για τα γραφεία γιατί θέλουν να σου μιλήσουν από τη διοίκηση”.
Κατσουράνης: “Κανένα πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μετά την προπόνηση;”
Ελευθεράκης: “Όχι, θέλουν να σου μιλήσουν τώρα”.

Παναγόπουλος: “Κώστα σε φωνάξαμε εδώ γιατί θέλουμε να λύσουμε τη συνεργασία μας μαζί σου”.

Κατσουράνης: “Δεν μπορώ να σας καταλάβω. Μπορείτε να μου εξηγήσετε το λόγο;”
Παναγόπουλος: “Έχουμε πολλά παράπονα από εσένα. Κυρίως από τη συμπεριφορά σου. Επηρεάζεις πολύ άσχημα τους μικρούς και έχουμε καταλάβει ότι δημιουργείς κλίμα εναντίον του προπονητή μας. Επίσης δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη διάθεση και την αγωνιστική σου συμπεριφορά στα παιχνίδια που έχει παίξει, αλλά και από την αποβολή σου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την πρώτη κίτρινη κάρτα την καταλαβαίνουμε. Η δεύτερη όμως δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά. Ειδικά για έναν παίκτη με τη δική σου πείρα, που βλέπει πως μας παίζει ο διαιτητής”.
Κατσουράνης: “Δεν δέχομαι όσα λέτε σε καμία περίπτωση. Εγώ είμαι δηλαδή το πρόβλημα της ομάδας; Ούτε κλίμα φτιάχνω, ούτε προσπαθώ να “φάω” κανέναν. Έκανα λάθος με την αποβολή μου. Παρασύρθηκα και το ξέρετε. Τι είναι αυτά που λέτε; Για την πρόταση που μου κάνετε δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα. Πρέπει να μιλήσω με τον μάνατζερ μου”.

Φερέιρα: Δεν θα μας επηρεάσει το “διαζύγιο” με Κατσουράνη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε