Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο μάνατζερ του Σπανούλη επιβεβαιώνει τις… τάσεις φυγής του πελάτη του

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η φυγή των αδερφών Αγγελόπουλων φαίνεται πως φέρνει… αλυσιδωτές αντιδράσεις στους “ερυθρόλευκους”. Ο μάνατζερ του Σπανούλη δήλωσε πως “… Αν ισχύσει η κατάσταση που διαφάνηκε τη Δευτέρα, τότε ο Σπανούλης θα φύγει από τον Ολυμπιακό”.
Ένας από αυτούς είναι και ο Βασίλης Σπανούλης με τον μάνατζέρ του, Μίρζα Ραζνάνοβιτς να εκφράζει σε δηλώσεις του την επιθυμία του πελάτη του να αποχωρήσει από τον σύλλογο σε περίπτωση που αλλάξει οριστικά το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
 
Αν ισχύσει η κατάσταση που διαφάνηκε τη Δευτέρα, τότε ο Σπανούλης θα φύγει από τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θα συμβεί και με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας. Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και ο Σπανούλης έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο λοιπόν, για αυτόν να πάρει τα χρήματα αυτά σε μια χώρα που έχει τέτοια προβλήματα. Δεν έχει πάντως συζητήσει με την Εφές Πίλσεν. Δεν είναι αλήθεια αυτό”, τόνισε σχετικά.
 
Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού Εφες Πίλσεν, ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρονται να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του Έλληνα γκαρντ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε