Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο “μαύρος” Φλεβάρης του ΠΑΟ

Τραγικός είναι ο απολογισμός του ΠΑΟ τον τελευταίο μήνα
Τραγικός είναι ο απολογισμός του ΠΑΟ τον τελευταίο μήνα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια με μία νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες της, έχει μετατρέψει τον τίτλο σε ντέρμπι για τρεις. Επιχείρηση ανασύνταξης εν όψει Ρόμα.

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην Τούμπα άλλη μία ευκαιρία για να “κλειδώσει” το πρωτάθλημα και μπορεί να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας όμως οι δύο βαθμοί διαφοράς από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ μόνο σιγουριά δεν του δίνουν.

 
Όλα ξεκίνησαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και το ισόπαλο 0-0. Δεύτερο “ματς μπολ” για τους πράσινους το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου ούτε εκεί κατάφερε να κερδίσει μένοντας στο 1-1. Μετά ακολούθησε η νίκη επί της Λάρισας στο Αλκαζάρ με 3-0, όμως οι δύο κολλητές ήττες από Καβάλα και ΠΑΟΚ έφτασαν την διαφορά από το -8 στο -2.
 
Μόνο τα δύο ματς στην έδρα του να είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός τώρα η διαφορά θα ήταν στο +7 και ήδη θα ετοιμαζόταν για φιέστα, ωστόσο ο Φλεβάρης που τόσο πολύ τον πλήγωσε, φεύγει και απομένει να δούμε εάν τα αποτελέσματα θα βελτιωθούν.
 
Στην Παιανία θέλουν να ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ματς στην Τούμπα αφού ακολουθεί την Πέμπτη ο αγώνας με την Ρόμα στο Ολίμπικο για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι “πράσινοι” καλούνται να υπερασπιστούν το 3-2 του πρώτου αγώνα και σε αυτή τους την προσπάθεια αναμένεται να έχουν την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων τους που θα ταξιδέψουν στην Ρώμη.

Παίζει με Ρόμα ο Ζιλμπέρτο

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε