Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο μεγάλος Πάντελιτς, ο ακριβός Κάριου και ο κουρασμένος Ριέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στον Ολυμπιακό τσεκάρουν τις προτάσεις με τους επιθετικούς που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να επιμένει στην λύση Πάντελιτς. “Νιώθω κουρασμένος αλλά ελπίζω να παίξω την Πέμπτη”, δήλωσε ο Ριέρα.

Η απόκτηση ενός επιθετικού με ικανότητα στο σκοράρισμα αποτελεί βασική προτεραιότητα για τους “ερυθρόλευκους” που εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις μέχρι να καταλήξουν στον “εκλεκτό”. Για τον μόνο που το θέμα έχει κάπως προχωρήσει είναι του Μάρκο Παντελιτς. Ο πρώην επιθετικός του Άγιαξ θεωρείται εξαιρετική λύση από τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση και έχει αποσπάσει το “ναι” του ποδοσφαιριστή. Το πρόβλημα είναι οι απαιτήσεις του 32χρονου Σέρβου οι οποίες ανέρχονται στο 1,7 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, όμως ο Κοβάσεβιτς ευελπιστεί πως μπορεί να ρίξει το ποσό.
 
Μία άλλη περίπτωση που εξετάζεται στον Ολυμπιακό είναι αυτή του Νορβηγού στράικερ της Άστον Βίλα Τζον Κάριου. Ο 31χρονος θηριώδης επιθετικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τους “χωριάτες”, ωστόσο από τον χειμώνα θα μπορεί να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί χωρίς να πάρει καθόλου χρήματα η Άστον Βίλα. Στο γεγονός αυτό στηρίζονται στον Ολυμπιακό για να ρίξουν τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας οι οποίες φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ., ενώ οι ετήσιες αμοιβές του παίκτη αγγίζουν τα 2 εκατ. ευρώ.
 
Παράλληλα οι Πειραιώτες κινούνται και για την απόκτηση αμυντικού μέσου, ωστόσο οι εξελίξεις εκεί αργούν.
 
Στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός εμφάνισε ανησυχητικά δείγματα εν όψει του επαναληπτικού με την Μακάμπι στο Τελ Άβίβ. Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα πάνω στον Άλμερτ Ριέρα ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο δείχνοντας πως βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
 
Ο Ισπανός αριστερός χαφ δεν δίστασε μετά το ματς να παραδεχθεί πως είναι ανέτοιμος ενώ παράλληλα τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί την Πέμπτη στο Ιστραήλ. Είναι παιχνίδι προετοιμασίας. Έχουμε μία νέα ομάδα και αυτό που έχει σημασία είναι να παίζουμε και να μπούμε στον ρυθμό. Το σημαντικό είναι να πάρουμε λεπτά συμμετοχής. Εδώ και δύο μέρες δουλεύω σκληρά. Το σημαντικό είναι ότι να παίρνουμε λεπτά συμμετοχής.

Ελπίζω να είμαι έτοιμος την Πέμπτη. Δεν μπορώ να μιλήσω με ποσοστά, για το πόσο έτοιμος είμαι. Νιώθω κουρασμένος. Έκανα δέκα μέρες προπονήσεις με την Λίβερπουλ, άλλες δύο με τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι βαριά τα πόδια μου. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά θα κοιτάξω να δουλέψω στις προπονήσεις για να παίξω. Σημαντικό το παιχνίδι της Πέμπτης και θα είναι δύσκολα για εμάς, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίζουν”, δήλωσε το νέο μεταγραφικό αστέρι του Ολυμπιακού”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε