Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ο μοναδικός παίκτης που ο Μέσι του ζήτησε τη φανέλα!

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και -μετά από κάθε ματς- έχει συνηθίσει οι αντίπαλοι να ζητάνε τη φανέλα του. ΕΝΑΣ είναι όμως ο παίκτης στον οποίο ο Λιονελ Μέσι πήγε και του ζητήσει τη δική του εμφάνιση…

Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι πλέον… ενεργός, αλλά όταν ο Μέσι τον αντιμετώπισε εντός αγωνιστικού χώρου, δεν έχασε την ευκαιρία να του ζητήσει να αλλάξουν φανέλες.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν είναι άλλος από τον παλιό “μαέστρο” της… μπάλας και ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

“Δεν είμαι τύπος που του αρέσει να ανταλλάσσει φανέλες. Αν είναι απέναντί μου κάποιος Αργεντινός, μπορεί να το κάνω. Αν πάλι έρθει κάποιος και ζητήσει τη δική μου θα του την δώσω. Μόνο μια φορά όλα αυτά τα χρόνια έχω ζητήσει τη φανέλα κάποιου… Τη ζήτησα από τον Ζιντάν” αποκάλυψε ο Μέσι σε συνέντευξή του σε ισπανικό έντυπο για τον νυν τεχνικό των “μερένγγες”, τον οποίο βρήκε μπροστά του όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, δήλωσε ακόμα πως “… ο Γκούτι μου ζήτησε να ανταλλάξουμε φανέλες. Μια φορά όταν παίξαμε εδώ (στο Καμπ Νου) και μια φορά όταν παίξαμε στο Μπερναμπέου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε