Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο νέος (Πανιώνιος) είναι ωραίος!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με πρωταγωνιστή τον Σκέμπρι ο Πανιώνιος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας με 2-1 του Άρη, στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πραγματοποιώντας ίσως το καλύτερο φετινό του ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα. Μόλις στο 2΄ο Σκέμπρι ανάγκασε τον Βελλίδη στην πρώτη επέμβαση στο ματς. Δέκα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Άρη είπε “όχι” στο τετ α τετ με τον Κούτσι. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο οι κιτρινόμαυροι ισορρόπησαν και απείλησαν με τον Σολτάνι στο 19΄, όμως προς το τέλος του ημιχρόνου ο Πανιώνιος ανέλαβε ξανά τα ηνία. Ένα μακρινό εξαιρετικό σουτ του Σιόβα υποχρέωσε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον Βελλίδη στο 33΄και έξι λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Σάμαρης πέρασε την κάθετη πάσα για τον Σκέμπρι ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ξεκίνησε εξίσου καλά και απείλησε με τον Σκέμπρι στο 54΄. Ο Μαλτέζος ήταν αυτός που σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Κούτσι στο 58΄, με τον Πανιώνιο να αποκτά αέρα δύο τερμάτων.
 
Στη συνέχεια ο Άρης βγήκε μαζικά στην επίθεση και κατάφερε να μειώσει με την κεφαλιά του Τσέζαρεκ, μετά την σέντρα του Μίτσελ στο 73΄, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περισσότερο παρά την πίεση που άσκησαν στα τελευταία λεπτά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε