Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ και η… “γυμνή” αλήθεια της γυναίκας του!

Ο νέος παίκτης της ΑΕΚ και η… “γυμνή” αλήθεια της γυναίκας του!

Ένας παίκτης που έγινε παγκοσμίως γνωστός διότι έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο κέντρο του γηπέδου, έφτασε χθες βράδυ στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ. Όμως η γυναίκα του είναι άκρως αποκαλυπτική! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε μεγάλα πράγματα με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας και έδειχνε ότι η καριέρα του θα είχε ανοδική πορεία.

Εντούτοις το Γενάρη του 2009 ένας κρυφός του πόθος τον έφερε στην πόρτα της εξόδου. Κανόνισε με τον επιστάτη του γηπέδου να κρατήσει ανοιχτά τα φώτα μετά το τέλος της προπόνησης, και έκανε σεξ στο κέντρο του γηπέδου με την πανέμορφη σύζυγο του και “κουνελάκι” του Playboy, Νιβ Σέλτζιους την οποία βλέπετε στη ΦΩΤΟ.

Το περιστατικό έφτασε στα αφτιά του προέδρου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο οποίος δεν το άφησε να περάσει και του έδειξε την πόρτα της εξόδου.

Τον επόμενο 1,5 χρόνο αγωνίστηκε στην Καρλσρούη, από όπου έμεινε ελεύθερος τον Απρίλιο του 2010. Ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ και αν πείσει θα αποκτηθεί.

Όμως η σέξι γυναίκα του δεν είχε σταματήσει εκεί. Ως τραγουδίστρια, ο Θεός να την κάνει, γύρισε ένα άκρως τολμηρό βίντεο κλίπ ενώ αρκετές φορές τυχαία αφήνει να φανεί το…στήθος της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε