Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο “νικητής” Ρότσα και η… επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Χουαν Ραμόν Ρότσα έδειξε… νηφαλιότητα μετά από ένα τραγικό αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού και “ανάγκασε” τον Γιάννη Αλαφούζο να ανασκευάσει για τα περί “…ηθικής ακεραιότητας των παικτών” και τον διατηρήσει στην ομάδα. Τα πλάνα της νέας χρονιάς

Γιάννης Αλαφούζος και Χουάν Ρότσα συνεχίζουν τη συνεργασία τους στον Παναθηναϊκό, μετά τη συνάντηση τους την Πέμπτη, δείχνοντας πως η κρίση στη σχέση τους εκτονώθηκε.

Ο Αργεντινός προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει όταν γράφονται μειωτικά σχόλια για την απόδοση παικτών. Από την μεριά του ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έκανε σαφές πως δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο από πλευράς διοίκησης.

Πάντως ο κ. Αλαφούζος κατέστησε σαφές πως είναι αναγκαίες οι δραστικές περικοπές στο μπάτζετ. Μάλιστα την Πεμπτη στη Γ.Σ. είπε ότι η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει συμβόλαια άνω των 300.000 ευρώ κι όποιος δεν δεχτεί το… κούρεμα θα αποχωρήσει.

Οι μεταγραφές που θα γίνουν είναι φυσικά εξαρτώμενες από τις αποδεσμεύσεις των παικτών που ο Γιάννης Αλαφούζος έχει στην λεγόμενη “μαύρη λίστα” αλλά και πιθανές αποχωρήσεις εάν έρθουν συμφέρουσες προτάσεις. Ακόμα ο Ρότσα έδωσε και τα ονόματα των νέων ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι πλέον έτοιμοι να πλαισιώσουν την αντρική ομάδα, ακόμα και ως βασικοί.

Συγκεκριμένα είπε τα ονόματα των Μαυρία, Τριανταφυλλόπουλο, Χουχούμη, Φουρλάνο, Λαγός, Δώνη, Αποστολόπουλος και Μουζακίτη ενώ υπάρχουν ακόμα περισσότερα παιδιά που περιμένουν την ευκαιρία τους.

Τέλος όσον αφορά τον Λουκά Βύντρα, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα μόνο όμως αν δεχτεί μια αρκετά γερή μείωση του μισθού του που μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 70%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε