Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο “νόμος” του Μάντζιου! “Γρουσούζικο” 13άρι για τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το 8ο γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου στο φετινό πρωτάθλημα έφερε την πρώτη ήττα για τον Ατρόμητο μετά από 13 ματς και έδωσε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στον Λεβαδειακό.

Το LIVE του αγώνα

Μετά από ένα σχετικά “μουδιασμένο” πρώτο εικοσάλεπτο, οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ με αποτέλεσμα να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 36΄ με την επικίνδυνη σέντρα του Γιαννούλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τσέναμο έκανε τρομερή επέμβαση στην κεφαλιά του Μάντζιου.

Στο 44΄ο Κονέ έχασε αυτό που λέμε πως δεν χάνεται όταν από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στην ακριβώς επόμενη φάση ο Τσέναμο νίκησε στο τετ α τετ τον Μιλοσάβλιεβ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ούμπιδες να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα αλλά οι φάσεις δεν έβγαιναν με την ευκολία που γινόταν νωρίτερα. Ο ρυθμός έπεσε, μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο όταν οι γηπεδούχοι έγιναν πιεστικοί και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ με τον Μάντζιο να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Καπό και από κοντά να νικάει τον Τσέναμο στο 82ο λεπτό. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα ο Έλληνας επιθετικός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου έσωσε εντυπωσιακά.

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (64′ Καπό), Ορτέγκα (89′ Γεωργίου), Μάντζιος, Μιλοσάβλιεφ (96′ Μάγκας).

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης (87′ Φωτάκης), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουμπίδες, Γκαρσία, Φάμπιο (63′ Γεωργίου), Ναπολεόνι.

Ατρόμητος: Μετακομίζει στην Κίνα ο Ιγκλέσιας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε