Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο ορισμός της…ματσάρας – Εννιά γκολ στο Λα Κορούνια-Μπαρτσελόνα (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

 Οι Καταλανοί επικράτησαν με 5-4 της Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ», παίζοντας με δέκα παίκτες για σχεδόν ολόκληρο ημίχρονο. Πρόσωπο του αγώνα, ο Μέσι. Οτιδήποτε άλλο και να πούμε θα είναι λίγο μπροστά σε αυτό που συνέβη. Απλά δείτε το VIDEO

 Σε ένα παιχνίδι που από το σκορ του θύμιζε περισσότερο.. .πόλο, οι “μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με δυνατό σουτ του Άλμπα.

Οι Καταλανοί συνέχισαν να πιέζουν και στο 7′ έκαναν το 2-0 με τον Τέγιο μετά από πάσα του Μέσι. Ο Αργεντινός τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 18ο λεπτό με σουτ στην κίνηση.

Η Λα Κορούναι ανέβασε στροφές και στο 36’ μείωσε με το πέναλτι του Πίτσι. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 37’ με σουτ του Μπεργκαντίνιος, αλλά στο 44′ ο Μέσι έκανε το 4-2.

Η Λα Κορούνια έκανε το 4-3 στο 47’με κοντινό σουτ του Πίτσι, ενώ στο 49′ η Μπαρτσελόνα έχασε με κόκκινη τον Μασεράνο.

Στο 52ο λεπτό ο Μέσι είχε δοκάρι, ενώ στο 78′ η Μπαρτσελόνα πέτυχε και 5ο γκολ, με τον Μέσι να βρίσκει δίχτυα, αφού… χόρεψε όλη την άμυνα της Λα Κορούνια.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 79’ με το φανταστικό αυτογκόλ του Άλμπα και έτσι η Ντεπορτίβο δεν κατάφερε να αποφύγει την 4η σερί ήττα.




Με… σβηστές μηχανές η Ρεάλ (VIDEO)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε