Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

O “παλιός” Λυμπερόπουλος και ο “νέος” Φετφατζίδης

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.
ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Με τους δύο παίκτες να είναι τα κεντρικά πρόσωπα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει των αγώνων με Λετονία και Ισραήλ για τα προκριματικά του Εuro 2012.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος που επέστρεψε σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν και πάλι στην Εθνική ομάδα:

“Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και συζήτηση με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή αποφάσισα να επιστρέψω για αυτά τα παιχνίδια. Όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω για την αποχώρησή μου. Ο λόγος που είχα σταματήσει δεν ήταν σίγουρα ο χρόνος συμμετοχής που είχα προηγουμένως.”

Ο “Λύμπε” αναφέρθηκε και στην κλήση του Γιάννη Φετφατζίδη:

“Ο Φετφατζίδης είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν έχω να τον συμβουλέψω τίποτα. Δείχνει πολύ ώριμος τόσο στο παιχνίδι του, όσο κι έξω από αυτό. Είναι ένα παιδί που ξέρει τι θέλει και του εύχομαι να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.”

Από την πλευρά του ο Γιάννης Φετφατζίδης τόνισε:

“Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να αλλάξω και να πάω στην ανδρών. Δεν πίστεψα πως ήταν ψέματα. Δεν κάνουν τέτοιες πλάκες. Είναι τιμή η κλήση στην Εθνική ομάδα και θα τα δώσω όλα. Κανένας δεν έρχεται εδώ απλά για να υπάρχει, αλλά για να παίξει και να βοηθήσει την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται.”

Ενώ αναφορικά με τον τρόπο που τον υποδέχτηκε ο Φερνάντο Σάντος:

“Μου είπε χαμογελαστά ‘Καλωσόρισες’ και μου ευχήθηκε καλή επιτυχία». Αναφορικά με τις κλήσεις αρκετών νέων παικτών στην Εθνική, είπε: «Κάθε παιδί σε μια τέτοια ηλικία, που δεν είναι 16-17, αλλά 19-20, ξέρει τι θέλει. Τα τελευταία χρόνια γίνεται καλή δουλειά στις ακαδημίες των ελληνικών ομάδων.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε