Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη! (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει χάσει μόνο 38 λεπτά από τα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού και είναι ο πιο παραγωγικός μπακ στην Ευρώπη, με τα τέρματα που έχει πετύχει.

O 28χρονος διεθνής μπακ έχει σκοράρει ήδη τέσσερις φορές γεγονός που τον καθιστά τον πιο παραγωγικό μπακ στην Ευρώπη μπροστά από παίκτες όπως ο Ζόρντι Άλμπα, ο Φίλιπ Λαμ και ο Ιβάνοβιτς, ενώ έχει χάσει μόνο 38 λεπτά λόγω θλάσης στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μόνο ο Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ, Λιγκ Καπ και εθνική Σερβίας).

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως ο Χολέμπας είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα σε αναλογία γκολ/τελικές προσπάθειες. Έχει τέσσερα τέρματα σε δέκα προσπάθειες. Πρώτος είναι ο Τζεμπούρ (1/2,5) και μετά ο 28χρονος μπακ.

Ο διεθνής παίκτης είναι μέσα σε πέντε φετινά γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην Μονπελιέ, την Ξάνθη, τον Ατρόμητο, τον Λεβαδειακό και στην ασίστ που βγάζει στην Βέροια στον Τζεμπούρ. Το 2009-10 ο Τοροσίδης είχε βγάλει την σεζόν με τέσσερα γκολ, ενώ ο Μαρκάνο πέρσι έφτασε τα πέντε τέρματα.

Ο “ερυθρόλευκος” αμυντικός έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας για ανανέωση του συμβολαίου του και πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε