Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας και οι Άραβες

Ο νομικός εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ ένας ξένος επενδυτικός όμιλος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την αγορά όλων των μετοχών. Τα δεδομένα γύρω από το ιδιοκτησιακό των “πρασίνων”.

Αρκετές και σημαντικές εξελίξεις είχαμε την Παρασκευή σχετικά με την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Όλα ξεκίνησαν το πρωί όταν ο Γιώργος Γεωργίου συναντήθηκε με στελέχη της ΠΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κύπριος ενεργεί για λογαριασμό εταιρείας με έδρα το Αμπού Ντάμπι που ενεπλάκη στην αγορά της Μάντσεστερ Σίτι από τον Σεΐχη Μανσούρ και η οποία εκπροσωπεί πιθανότατα fund Αράβων. Ο Γεωργίου κατέθεσε φάκελο εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά όλων των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την ίδια ώρα οι “πράσινοι” επιβεβαίωσαν το ραντεβού και τονίζουν πως το θέμα θα συζητηθεί μετά από την γενική συνέλευση των μετοχών.
 
Παράλληλα το απόγευμα ο Βλάσης Τσάκας συναντήθηκε με τον δικηγόρο Παναγιώτη Πετρόπουλο στον οποίο έδωσε το πρωτότυπο πληρεξούσιο αλλά και την επίσημη πρόταση του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για την απόκτηση των 54, 7 των μετοχών της “πράσινης” ΠΑΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτή αναφέρεται τόσο στο θέμα της Παιανίας όσο και σε αυτό της ΓΗΠΕΛ.
 
Η πρόταση διαβιβάστηκε ήδη από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του πρίγκιπα στους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και η πλευρά του Σαουδάραβα υποψήφιου επενδυτή αισιοδοξεί για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, ενώ διαρρέει πως δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε