Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο πρώτος ελληνικός θρίαμβος – Στους ομίλους ο “ψυχωμένος” Άρης

Οι παίκτες του Άρη πανηγυρίζουν το γκολ του Ρουίζ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε. Σκόραρε στην Αυστρία και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, μετά το 1-1 κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Δείτε τα γκολ του αγώνα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι “κίτρινοι” δεν κινδύνευσαν σε κανέναν σημείο του αγώνα, αφού πέτυχαν στο πρώτο μέρος το “χρυσό” γκολ με τον Ρουίζ που αποδείχθηκε ο άνθρωπος – κλειδί για την πρόκριση μιας και είχε σκοράρει στο 90′ του πρώτου ματς.

Οι παίκτες του Κούπερ μπήκαν δυνατά, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και νωρίτερα στον αγώνα ενώ δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να απειλήσουν τον σταθρότατο Σηφάκη.

Τελικά στο 41′ ο Ρουίζ μετουσίωσε την εξαιρετική αντεπίθεση του Άρη, πλσάροντας σωστά τον Λίντνερ που δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα.


Οι Αυστριακοί μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, έκλεισαν στα καρέ του τον Άρη που μάλλον χαλάρωσε μετά το τέρμα του Ρουίζ.

Τελικά η Αούστρια Βιέννης το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει με το τέρμα του Λιντς στο 53′. Αν οι παίκτες του Κούπερ ήταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαν να φύγουν και με τη νίκη από την Αυστρία.

Αούστρια Βιέννης (Καρλ Νταξμπάχερ): Λίντνερ, Ντράγκοβιτς, Μαργκρέιτερ, Τρογιάνσκι (62′ Στάνκοβιτς), Χλίνκα, Κλάιν, Λιντς, Γιουν, Λιέντλ (46′ Σουμάχερ), Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Σούτνερ (74′ Λέοβατς).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα (55′ Πρίττας), Χαβίτο, Κάλβο (57′ Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (74′ Τσέζαρεκ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε