Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο σεβασμός του Κιριλένκο στον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έκρυψε το σεβασμό και το θαυμασμό του για τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς και μίλησε για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Μπορεί οι περισσότεροι να θεωρούν ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως ο Αντρέι Κιριλένκο εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του.

Μιλώντας στον ρωσικό τύπο, ο σούπερ σταρ της ομάδας του Καζλάουσκας αναφέρθηκε στα σημεία που θεωρεί ότι θα κριθεί ο ημιτελικός.

“Πράγματι, κερδίσαμε δύο φορές τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τώρα στο Final 4 συμμετέχουν οι πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης και κάθε παιχνίδι θα είναι σαν τελικός. Ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και επικίνδυνος αντίπαλος, ενώ μην ξεχνάμε πως είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο το έργο μας.

Οι λεπτομέρειες σε έναν τέτοιο αγώνα είναι πολύ σημαντικές. Σημασία έχει πώς θα ξεκινήσουμε το ματς, πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, τι υποστήριξη θα έχει από τον κόσμο γιατί είμαι σίγουρος πως πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι εκεί, πώς θα διαχειριστούμε τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του αγώνα και σε τι κατάσταση θα είμαστε για τον αγώνα αυτό. Πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα. Το παραμικρό μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είναι κλειδί για την έκβαση του ματς.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε