Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο τελευταίος χορός: Μπαρτσελόνα vs Ρεάλ για μία θέση στον τελικό

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Το τέταρτο κλάσικο μέσα σε 20 ημέρες είναι και το τελευταίο της χρονιάς. Η Μπαρτσελόνα έχοντας την παρακαταθήκη του 2-0 του πρώτου αγώνα θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Γουέμπλεϊ. Ο Μουρίνιο θα ψάξει τη μεγαλύτερη ανατροπή της καριέρας του.

Στις 21.45 στο Καμπ Νου θα παραταχθούν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε ένα ματς που σίγουρα δεν θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, παρά το 2-0 του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Μπαρτσελόνα έχει τεράστιο προβάδισμα αλλά δεν μπορεί να θεωρεί ότι η πρόκριση έχει τελειώσει από τη στιγμή που απέναντι της θα βρεθεί η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Καταλανοί θέλουν να βρεθούν για 7η φορά σε τελικό και να διεκδικήσουν το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας τους. Από την άλλη οι Μαδριλένοι είναι πολυνίκες του θεσμού, με 9 κατακτήσεις σε 12 παρουσίες τους.

Ο Γκουαρντιόλα είδε τον Αμπιντάλ να προπονείται κανονικά αλλά δύσκολα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Εκτός παραμένουν και οι άλλοι δύο αριστεροί μπακ, Αντριάνο και Μάξουελ. Προβλήματα αποκόμισαν και οι Μιλίτο Μοντόγια, στη Σαββατιάτικη ήττα της Μπαρτελόνα από τη Σοσιεδάδ.

Ο Μουρίνιο που δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάτσει στον πάγκο μιας και είναι τιμωρημένος, δεν θα έχει τους Πέπε, Σέρχιο Ράμος και Κεντίρα.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε