Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο… τελικός του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε την προηγούμενη εβδομάδα την πιο άνετη νίκη του στην Ευρωλίγκα αλλά η νίκη της Μάλαγα επί της Ρεάλ μπέρδεψε τον όμιλο και έδωσε χαρακτήρα τελικού στην αναμέτρηση των πράσινων στη Μαδρίτη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη, έδωσε το στίγμα της κρίσιμης αναμέτρησης της Πέμπτης.

“Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κομβικό και για τις δύο ομάδες. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι μόνο το ματς με την Ρεάλ. Η αλήθεια είναι πως και τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν είναι πάρα πολύ σημαντικά για εμάς.

Ο αντίπαλός μας προέρχεται από δύο ήττες, που σίγουρα ήταν εκτός προγράμματος. Είναι σίγουρο ότι θα είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο υποψιασμένος. Για εμάς θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Και σε αυτόν τον αγώνα όλα για εμάς θα ξεκινήσουν από την άμυνά μας. Η Ρεάλ είναι μια ομάδα που θέλει να πιάνει ρυθμό. Θέλει να πατάει το γκάζι και να παίζει στον αιφνιδιασμό. Η αλήθεια είναι ότι ο μέσος όρος της έχει πέσει από τους 90 στους 76 πόντους και εμείς θέλουμε να σετάρουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι στο πέντε εναντίον πέντε είμαστε καλύτεροι.

Ο Ρούντι αν τελικά δεν αγωνιστεί σίγουρα θα τους λείψει. Οι Ισπανοί έχουν 4 δημιουργικά γκαρντ, αλλά αν τελικά δεν παίξει θα είναι μεγάλη απουσία για αυτούς. Εμείς πάμε πλήρεις, έχουμε όλα τα παιδιά ετοιμοπόλεμα για να μας βοηθήσουν.”

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τέταρτη θέση του ομίλου του και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αντιπαλός του είναι η Μάλαγα η οποία έχει μία νίκη λιγότερη αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερεί των πράσινων.

Η βαθμολογία του ομίλου

Ρεάλ 9-2
Εφές 9-2
ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8-3
Παναθηναϊκός 7-4
Μάλαγα 6-5
Ζαλγκίρις 4-7
Άλμπα 1-10
Μπάμπεργκ 0-11

12η αγωνιστική

Ρεάλ – Παναθηναϊκός
Μάλαγα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ζαλγκίρις – Εφές
Μπάμπεργκ – Άλμπα

13η αγωνιστική

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ
Εφές – Μάλαγα
Μπάμπεργκ – Παναθηναϊκός
Άλμπα – Ζαλγκίρις

14η αγωνιστική

Μάλαγα – Άλμπα
Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ρεάλ – Εφές
Ζαλγκίρις – Μπάμπεργκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε