Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο θάνατος σου, η ζωή μου: ΑΕΚ – Βέροια (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ, που υποδέχεται την Βέροια στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30,NS2, NewsIt) . Η Ένωση βρίσκεται ένα βαθμό πίσω απ’ την “Βασίλισσα του Βορρά” και σε περίπτωση που δεν επικρατήσει τότε βλέπει κατάματα τον… γκρεμό!

Η ΑΕΚ έμοιαζε να κρατάει την τύχη στα χέρια της λίγο καιρό πριν, όμως μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες βρέθηκε και πάλι ανάμεσα στις ομάδες που κινδυνεύουν να μπουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Κόντρα όμως στην ομάδα που έχει πετύχει την ευρύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα (4-0 εκτός έδρας) θέλει να επιστρέψει στα θετικά και να πάρει βαθμολογική ανάσα. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν για τους “κιτρινόμαυρους” καθώς σε περίπτωση ήττας από τη Βέροια τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα και ο υποβιβασμός δεν θα είναι απλά ένας κακός εφιάλτης, αλλά μία πραγματικότητα.

Η Ένωση θέλει τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα μπορέσει να πλησιάσει – έστω και προσωρινά – την δέκατη θέση της βαθμολογίας. Κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση θα είναι ο Νίκος Γεωργέας, που επιστρέφει ως αντίπαλος της ΑΕΚ και θα τιμηθεί πριν το ματς.

Με την ενδεκάδα που η ΑΕΚ έκανε το μεγάλο αήττητο σερί θα πορευτεί ο Έβαλντ Λίνεν. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βαλεντίνο Βλάχο, Μαυρουδή Μπουγαΐδη, Γιώργο Κουτρουμπή και Τάσο Τσουμάγκα.

Στο κέντρο θα είναι ο Παύλος Μητρόπουλος με τους Αντώνη Ρίκκα και Μίγκελ Άνχελ Κορδέρο. Μπροστά τους θα δεσπόζει η παρουσία του Ρότζερ Γκερέιρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι οι Αντώνης Πετρόπουλος και Ταξιάρχης Φούντας.

Διαβάστε ακόμα…

Κανονικά Μπουγαΐδης-Πετρόπουλος – Πάλι “μέσα” ο Κατσικοκέρης

Πετρόπουλος: Προσωπικό στοίχημα η ΑΕΚ

Λίνεν: Δεν με νοιάζει που παίζουμε, χρειαζόμαστε βαθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε