Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ο τίτλος είναι στα χέρια μας”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Χαμόγελα, αισιοδοξία και χαμηλοί τόνοι στον Ολυμπιακό, που μπήκε ξανά στο… παιχνίδι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, μετά τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής.

 Η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε συνδυασμό με την ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά, έφερε τους “ερυθρόλευκους” σε απόσταση δύο βαθμών από τους «πράσινους».

 
“Τα πάντα είναι στα χέρια μας. Εμείς κρίνουμε το πρωτάθλημα τώρα, αρκεί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και να μην χαλαρώσουμε ούτε στιγμή. Αν κάνουμε νίκες μέχρι το τέλος, θα πάρουμε τον τίτλο”, έλεγαν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες χωρίς ωστόσο να πετούν στα σύννεφα.
 
Άλλωστε, για τον Ολυμπιακό το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ στη… μέση θα μπουν και τα δύο παιχνίδια με τη Ρούμπιν Καζάν για το Europa League, που θα επιβαρύνουν την ομάδα του Πειραιά.
 
Ικανοποιημένη από το «διπλό» στην Τούμπα ήταν και η διοίκηση του Ολυμπιακού, με τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, να μεταφέρει τα συγχαρητήριά του, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ άνθρωποι της διοίκησης τόνιζαν χαρακτηριστικά: “Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε. Με τσαμπουκά, αλλά και χαμηλά το κεφάλι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε