Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο τίτλος περνάει από την Πλατεία

Η νίκη είναι μονόδρομος για τους πράσινους
Η νίκη είναι μονόδρομος για τους πράσινους, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω τον θρίαμβο της Ρώμης και να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανιώνιου για να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “πράσινοι” μπορεί να έρχονται από τις δύο νίκες με την Ρόμα και την πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στο πρωτάθλημα μετρούν δύο συνεχόμενες ήττες από Καβάλα και ΠΑΟΚ, ενώ μετά την χθεσινό πέρασμα του δικεφάλου του βορρά από τα Πηγάδια βρίσκονται στην δέυτερη θέση ντου βαθμολογικού πίνακα.

 
Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Σωτήρη Νίνη, σε ρόλο οργανωτή, ενώ στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα παίρνοντας την θέση του Σιμάο. Στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Δάρλας, αφού ο Σπυρόπουλος δεν έχει για τελευταία φορά δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην πρώην ομάδα του.
 
Στην αντίπερα όχθη οι “κυανέρυθροι” θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ, ενώ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το παρών έδωσαν και αρκετοί φίλοι της ομάδας ζητώντας τη νίκη επί του ΠΑΟ.
 
Η αναμέτρηση αρχίζει στις 19:00.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε