Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο “βασιλιάς” Ζιλμπέρτο και ο δρόμος για τους ομίλους

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το “χρυσό” γκολ του Ζιλμπέρτο Σίλβα στέλνει, εκτός απροόπτου, τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Βραζιλιάνο να στέκεται στην αποθέωση που γνώρισε. Διαβάστε τους πιθανούς αντιπάλους του “τριφυλλιού”. Προβάρει τα πράσινα ο Αμπντούν.

Στον Παναθηναϊκό ο Αμπντούν

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτισε τους φίλους του Παναθηναϊκού ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος με το γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ έφερε τους “πράσινους” στην πρώτη θέση των πλέι-οφ και με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 
Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για όσα έζησε το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, κάτι που φάνηκε και από όσα έγραψε στο “Twitter”. Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα τόνισε χαρακτηριστικά: “Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για το πάρτι στην τελευταία μου εμφάνιση στο γήπεδό μας. Πραγματικά, με κάνατε να αισθανθώ βασιλιάς”.
 
Ο Ζιλμπέρτο, λοιπόν, άνοιξε τον δρόμο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο για να συμμετάσχουν οι “πράσινοι” στους ομίλους μόνο εύκολο έργο δεν έχουν. Στον πρώτο προκριματικό γύρο, ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ισχυρούς κάτι που σημαίνει πως θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Ρούμπιν Καζάν, Τιμισοάρα, Τραμπζονσπόρ, πιθανότατα την Οντένσε και μία εκ των Ζυρίχης και Σταντάρ Λιέγης.
 
 
Στον επόμενο γύρο τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο καθώς πιθανότατα οι “πράσινοι” θα μπουν στο γκρουπ των αδύνατων και θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Λιόν και Μπενφίκα. Μοναδική περίπτωση να αποφύγουν τα μεγαθήρια είναι να μην τερματίσει τρίτη η Λιόν στην Γαλλία και να αποκλειστεί στον πρώτο προκριματικό η Μπενφίκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε