Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο χαμένος… χάνεται – ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι “δικέφαλοι” κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο σε ένα ματς δίχως αύριο αφού μόνο ο νικητής θα διατηρήσει ελπίδες για την πρώτη θέση στα πλέι-οφ.

Πρόσωπο της αναμέτρησης είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος εκτός απροόπτου θα αγωνιστεί για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ.

Η “Ένωση” με νίκη και σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το τρίποντο στο Περιστέρι θα ανέβει στην πρώτη θέση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον “δικέφαλο του βορρά” Αντίθετα όποιος ηττηθεί είναι πιθανό να αποχαιρετίσει από απόψε την πρωτιά.

Σχετικά με τα πλάνα του Κωστένογλου για την ενδεκάδα, ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα βρίσκονται οι Γεωργέας, Λαγός, Κοντοές και Μανωλάς. Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Μάκος, Καφές και Βάργκας, ενώ η επιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από τους Λεονάρντο, Λυμπερόπουλο και Χοσέ Κάρλος.

Να σημειωθεί πως στην αποστολή της ΑΕΚ μετά από 74 μέρες επιστρέφει ο Δέλλα, ενώ απουσιάζει ο τιμωρημένος Καράμπελας.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ υπάρχει ανησυχία για τους τραυματισμούς των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία ωστόσο πολύ δύσκολα και οι δύο θα μείνουν στον πάγκο. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς, στην άμυνα οι Σταφυλλίδης. Μαλεζάς. Τσιρίλο και Αποστολόπουλος, ενώ στην μεσαία γραμμή οι Γκαρσία, Φωτάκης και Λαζάρ. Οι Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης και Αθανασιάδης θα ξεκινήσουν στην επίθεση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΪ-ΟΦ – (4 ΑΓ.)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8
ΠΑΟΚ 7
ΑΕΚ 6
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε