Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο χαμένος… χάνεται

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Χωρίς Νασούτι ο Άρης.

 

ΑΕΚ: Συνάντηση κορυφής

 
Οι κιτρινόμαυροι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ολυμπιακό Στάδιο σε ένα ματς χωρίς αύριο. Οι δύο ομάδες μπορεί να έχουν απομακρυνθεί από την πρώτη θέση των πλέι-οφ, ωστόσο ακόμα και η αποφυγή της τέταρτης θέσης αποτελεί σημαντικό κίνητρο. Συγκεκριμένα, η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στα πλέι-οφ θα μπει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν στις 15 Ιουλίου! Ειδικά για την ΑΕΚ που θα έχει αρκετούς παίκτες στο Μουντιάλ, η καταπόνηση θα είναι μεγάλη καθώς δεν θα προλάβουν να ξεκουραστούν καθόλου.

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Άρη με τον Κριστιάν Νασούτι ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω προβλήματος στη γάμπα. Τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει πιθανότατα ο Κουλουχέρης.

Η αποστολή του Άρη που θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην Αθήνα:

Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Αράνο, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Κάμπορα, Ναφτί, Κάλβο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7
ΠΑΟΚ 7
ΑΡΗΣ 3
ΑΕΚ 2

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε