Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

O χοντρός τζίρος των στημένων και νέοι “σπαρταριστοί” διάλογο!

– Τζίρο δισ. ευρώ έκανε το κύκλωμα των στημένων, 100 άτομα στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ
– Διάλογος του Τσακογιάννη για “αρρωστάκια” και λίμουρα

Περίπου 100 πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, ενώ σύμφωνα με τη Real News 5 εκατομμύρια ευρώ έχουν βρεθεί σε λογαριασμό γιου παράγοντα το 2003, όταν ήταν μόνο 18 ετών. Παράλληλα, κορυφαίος μάνατζερ της Θεσσαλονίκης, διαθέτει λογαριασμό με 26 εκατομμύρια ευρώ.

Η υπόθεση που ξεκίνησε από τον κίτρινο φάκελο της Uefa, απειλεί να τινάξει στον αέρα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η δράση του κυκλώματος ξεκινά από την προηγούμενη δεκαετία και έχει κάνει “τζίρο” πολλών δισ. ευρώ. Σύμφωνα με τη Real News, όλοι οι εμπλεκόμενοι που έχουν πολύ υψηλές καταθέσεις θα κληθούν στα γραφεία του ΣΔΟΕ να δώσουν εξηγήσεις.

Το μενού τα περιλάμβανε όλα. Ξέπλυμα χρήματος, στοίχημα μέσω ύποπτων μεθόδων, στήσιμο αγώνων, λάδωμα παραγόντων και διαιτητών κ.α.

Στο μεταξύ νέοι… σπαρταριστοί διάλογοι έρχονται στο φώς.

Σύμφωνα με τη Real News και όπως προκυπτει από το βαλιτσάκι της ΕΥΠ, ο Γ. Τσακογιάννης δέχεται κλήση από τον “Λευτέρη” που τον ενημερώνει για τις δουλειές. Οι δύο τους αναφέρονται κοροϊδευτικά στους παίκτες αποκαλώντας τους “σκυλοπαίκτες”, “αρρωστάκια” και “λιμούρα”.

Ο διάλογος έχει ως εξής:

– Αυτοί τί είναι, σκυλοπαίκτες;
– Παίζουνε ρε φίλε, παίζουνε τζιράρουνε τί να σου πω. Τους αρέσει και το δώρο που τους έχει βάλει μέσα, γι’ αυτό τραβάει, για να παίξουν περισσότερα παιχνίδια.
– Εσύ έχεις πέσει σε χοντροπίκτες τώρα μου φαίνεται.
 – Αρρωστάκια. Όχι ρε φίλε τι χοντροπαίκτες;
– Λιμούς μαζεύεις ή όχι;
– Μαζεύω και λίμουρα άμα θέλω, γιατί;
— Λίμουρα θέλουμε και λίμουρα μάζεψε.

Στις 30 Μαρτίου, ένας άγνωστος (Β) επικοινωνεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέα Μπέου (Α) από τηλέφωνο στο Βόλο. Με τον δικό του τρόπο, προσπαθεί μάλλον να εκνευρίσει τον Μπέο.

Β: Κυλοτάκια, σε πάνε τρέχοντας.
Α: Στον κ… σου, βρωμο..
Β: Τρέχοντας σε πάνε θα σου φέρω τσιγάρα
Α: Πήγαινε γα.., ο Γιδόπουλος, ο Βλαχάκης και όλο σου το σπίτι.
Β: Τσιγάρα θα σου φέρνω, χαμ…

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα

Σκέψεις για πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη από τον Παναθηναϊκό

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε