Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

OAKA και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό από τώρα!

OAKA και αλλαγή στο ιδιοκτησιακό από τώρα!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 05.10.2010 | 16:11
Πρώτη δημοσίευση: 05.10.2010 | 16:11

Ο προβληματισμός για τα συνεχόμενα εμπόδια στο γήπεδο του Βοτανικού αναγκάζουν τους μετόχους του Παναθηναϊκού να στραφούν προς την λύση του ΟΑΚΑ. Πρόθεση του Βγενόπουλο να γίνει στο επόμενο τρίμηνο η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Τι πρότεινε ο Πατέρας.

Στη χθεσινή συνάντηση των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα έπεσε στο τραπέζι η μόνιμη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ και οι μεγαλομέτοχοι δεν ήταν αντίθετοι. Τα προβλήματα που προκύπτουν συνεχώς στο γήπεδο του Βοτανικού έχουν αναγκάσει τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” να εξετάζουν και άλλες λύσεις. Πάντως για την ώρα έχει αποφασιστεί να κάνουν υπομονή και να επιμείνουν στο υπάρχον σχέδιο.
 
Στο μεταξύ από την συνάντηση των τριών έγινε γνωστή η πρόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου να γίνει γίνει η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ μέσα στο επόμενο τρίμηνο κι όχι το Μάιο του 2011, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να γίνει οικονομικός έλεγχος και αποτίμηση της ΠΑΕ και να εγκριθεί από το ΔΣ νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία δεν θα συμμετέχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, παρά μόνο οι κ.κ. Βγενόπουλος και Πατέρας, αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.
 
Επίσης ο Νικόλας Πατέρας πρότεινε στους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο να αναλάβουν αντιπρόεδροι στην ΠΑΕ, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook