Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΟΦΗ: Αν είχαμε μαζί μας τον υπόκοσμο ίσως να παίρναμε άδεια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά τον κόσμο της ομάδας και η διοίκηση αντέδρασε στην απόφαση για τη μη χορήγηση άδειας στην ΠΑΕ να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου και να διεκδικήσει μία θέση στη Σούπερ Λίγκα.

Βγήκαν στους δρόμους οι Κρητικοί

Δεν πήραν άδεια ΟΦΗ, Τρίκαλα και μένουν εκτός πλέι οφ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ δηλώνει την έντονη αγανάκτησή της για την έωλη, παράνομη, ουσιαστικά και νομικά αβάσιμη απόφαση, η οποία είναι άδικη καθόσον προσκρούει στην αρχή της αναλογικότητας και στην φιλοσοφία της FIFA, η οποία δεν έχει σκοπό την εξόντωση των ΠΑΕ, αλλά τη συμμόρφωσή τους. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει καταθέσει έναν πλήρη φάκελο και το διατρανώνει με κάθε αυτοπεποίθηση.

Έχει γνήσια, αυθεντική φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και έχει διακανονίσει όλες τις εκκρεμότητές της προς όλους τους ποδοσφαιριστές, κάτι που αποδεικνύεται και από έγγραφα της ΦΙΦΑ που κατατέθηκαν με τον φάκελο και που αν χρειαστεί θα δημοσιευτούν.

Τεκμηρίωσε με επιχειρήματα τη βιωσιμότητά της, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια είναι μια εταιρία με δυναμική, με χιλιάδες μετόχους, με αυξανόμενα έσοδα κάθε χρόνο ακόμα και στη Β Εθνική, με αυξητικές τάσεις στα εισιτήριά της και στις χορηγίες της. Πως εξάλλου θα μπορούσε να μην είναι βιώσιμη , όταν έχει την χρήση του «Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου», εμβαδού 50 στρεμμάτων και αξίας άνω των 20.000.000 Ευρώ για 99 χρόνια, όταν το Α.Σ. ΟΦΗ , που είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έχει στην κυριότητά του , το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», όταν κατά την προηγούμενη περίοδο ήταν πρώτη στα εισιτήρια και όταν έχει προκηρύξει με απόφαση του Δ.Σ. αύξηση του Μ.Κ.;

Έμεινε μακριά από την υπόθεση των στημένων αγώνων καθώς το όνομά της δεν εμπλέχθηκε σε κανένα ύποπτο παιχνίδι.

Καταπολέμησε αποτελεσματικά τα φαινόμενα βίας, κρατώντας την έδρα της φέτος χωρίς τιμωρίες και μεγάλα πρόστιμα. Στελεχώθηκε διοικητικά από παράγοντες κοινωνικά καταξιωμένους, χωρίς ύποπτες επαγγελματικές δραστηριότητες ,γιατί ο καθαρός αέρας της Κρήτης δεν μπορεί να συμπλεύσει με κυκλώματα και τυχοδιωκτισμούς.

Στηρίχθηκε αποκλειστικά στα έσοδά της και τον κόσμο της. Κατάφερε να ορθοποδήσει και να διεκδικεί την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία, παρόλη την περσινή κλοπή και αδικία που υπέστη και που της κόστισε ηθικά και οικονομικά.

Κύριοι εμείς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ, δεν θα κοιμηθούμε απόψε από τη θλίψη μας και την αγανάκτησή μας για το δράμα στο οποίο περιήλθε η ομάδα μας από δόλιες, παράλογες και έκνομες αποφάσεις τρίτων. Κάποιοι άλλοι όμως απόψε δεν θα κοιμηθούν από τις τύψεις που οδηγούν μια περήφανη ομάδα στην απόγνωση.

Με το κεφάλι ψηλά θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχουν οι νόμοι και οι κανονισμοί, έχοντας εμπιστοσύνη στους δικαστές που θα μας δικάσουν, έχοντας σαν φωτεινό φάρο και οδηγό τον Πρόεδρο της ΕΕΑ κ. Γυφτάκη , που μειοψηφώντας, έκρινε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο επόμενο Πρωτάθλημα της Super League.

Δε μπορούμε να ανεχθούμε την εν ψυχρώ εκτέλεση των ονείρων μας. Ούτε να μετανιώσουμε που προασπιστήκαμε την ομάδα μας και το συμφέρον της με αξιοπρέπεια και στηριζόμενοι σε υγιείς δυνάμεις.

Ίσως αν εμπλεκόμασταν κι εμείς σε στημένα παιχνίδια, αν είχαμε πλαστά έγγραφα, αν είχαμε στη διοίκησή μας τον υπόκοσμο, αν κόβαμε 200 εισιτήρια σε κάθε αγώνα και περιμέναμε μόνο την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ για να επιβιώσουμε, ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη σε αυτή τη χώρα. Ίσως…

Δυστυχώς! Δε θα αλλάξουμε όμως εμείς… Ας αλλάξει η χώρα. Επιτέλους!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε