Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΟΦΗ: Είναι εξοργιστικό να ομιλεί για εξυγίανση ο Πιλάβιος

ΟΦΗ: Είναι εξοργιστικό να ομιλεί για εξυγίανση ο Πιλάβιος
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 02.06.2011 | 21:33
Πρώτη δημοσίευση: 02.06.2011 | 21:33

Οργισμένη ανακοίνωση κατά του προέδρου της ΕΠΟ εξέδωσαν πέντε μέλη του Δ.Σ. της Κρητικής ΠΑΕ.

"Βόμβα" ΟΦΗ - Έστειλε αίτημα να παίξει στο Κυπριακό πρωτάθλημα!

Με μακροσκελέστατη και οργισμένη ανακοίνωση, πέντε μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ ασκούν έντονη κριτική προς τον κ. Πιλάβιο, με αφορμή τις καταγγελίες του ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.
 
Τα μέλη της διοίκησης των Κρητικών τον κατηγορούν -είτε πως τις φαντάστηκε, είτε πως τις χρησιμοποιεί “... για να σπιλώσει το ηθικό πλεονέκτημα που έχει ο ΟΦΗ” μετά τις εξελίξεις στο θέμα της μη αδειοδότησής του.
 
Μάλιστα, τονίζουν πως “... είναι εξοργιστικό να ομιλεί για εξυγίανση ο Πιλάβιος -επί της προεδρίας του οποίου καταγγέλλονται στημένα παιχνίδια, παράνομα στοιχήματα και πλαστές φορολογικές ενημερότητες”, ενώ τον προκαλούν να δώσει στη δημοσιότητα τους φακέλους όλων των ομάδων “... για να δούμε αν τηρήθηκαν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά”.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
“Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. τις τελευταίες ώρες διαρρέει εντέχνως σε ΜΜΕ ότι Κρητικοί παράγοντες απειλούν τη ζωή του. Μάλιστα τηλεφώνησε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ για να τον εγκαλέσει και να του παραπονεθεί για τις απειλές που δέχεται. Η ΕΠΟ στο επίσημο site της ανήρτησε δηλώσεις του κ. Προέδρου με τις οποίες δηλώνει ότι δεν κάμπτεται από απειλές εναντίον του και ότι θα συνεχίσει απτόητος το έργο του για την εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
 
Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Πρόεδρος της ΕΠΟ είτε είναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας είτε αστειεύεται με θέματα ιδιαιτέρως σοβαρά.
 
Είναι πραγματικά εξοργιστικό ο Πρόεδρος της ΕΠΟ να ομιλεί για εξυγίανση , όταν το Ελληνικό ποδόσφαιρο επί των ημερών του κάθε μέρα διολισθαίνει, με καταγγελίες για στημένα παιγνίδια , παράνομα στοιχήματα, πλαστές φορολογικές ενημερότητες ΠΑΕ.
 
Κύριε Πρόεδρε δεν γνωρίζουμε αν οι απειλές αυτές είναι φανταστικές ή πραγματικές.
 
Αυτό που γνωρίζουμε ότι είτε συμμετέχετε ενεργά είτε ανέχεστε την εκτέλεση της ΠΑΕ ΟΦΗ και της ιστορία του, με πράξεις και παραλείψεις, δικές σας και των συνεργατών σας.
 
Εκτελείτε τους ανθρώπους του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ , οδηγώντας τους σε προσωπική καταστροφή. Εκτελείτε το φίλαθλο κίνημά και τον κοινωνικό του ιστό.
 
Κύριε Πρόεδρε αυθαιρετείτε.
 
Κύριε Πρόεδρε προκαλείτε το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
 
Κύριε Πρόεδρε παρανομείτε.
 
Δεν είναι δυνατόν η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Π.Ο. να εκδίδει απόφαση δια περιφοράς, δια τηλεφώνου, με τα μέλη της να βρίσκονται σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, χωρίς να τηρείται η στοιχειώδης συνταγματική διάταξη του άρθρου 20 του Συντάγματος περί δικαιώματος ακροάσεως.
 
Αποφασίσατε για εμάς χωρίς εμάς, για το μέλλον μας , χωρίς ειδοποίηση , χωρίς ακρόαση.
 
Όμως αυτή δεν είναι δικαιοσύνη κ. Πρόεδρε. Όταν μάλιστα απονέμεται από τα μέλη
 
της Εκτελεστικής Γραμματείας , που ασκούν δικαιοδοτικά καθήκοντα αν και τούτο δεν επιτρέπεται από το Καταστατικό της Ε.Π.Ο.
 
Διαπράξατε ποινικά αδικήματα κύριε Πρόεδρε.
 
Παραβήκατε το καθήκον σας.
 
Κατακρατήσατε την αίτηση ανάκλησης της ΠΑΕ ΟΦΗ και αντί να την αποστείλετε στον Πρόεδρο της ΕΕΑ για να προσδιορίσει δικάσιμο για συζήτηση, την κρατήσατε και δικάσατε ερήμην μας καταδικάζοντάς μας.
 
Ανέχεστε τουλάχιστον την διάλυση της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενός σωματείου καθαρού, που δεν ακούγεται ούτε ψίθυρος σε βάρος της.
 
Ότι και να γίνει , το ξέρετε πως έχουμε απέναντί σας το ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό το ηθικό πλεονέκτημα θέλετε να σπιλώσετε με τις καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής σας.
 
Δεν γνωρίζουμε τίποτα κύριε για τις απειλές που ισχυρίζεστε ότι δέχεστε.
 
Αν είναι υπαρκτές τις καταδικάζουμε.
 
Έχουμε όμως την βάσιμη υπόνοια ότι επιχειρείτε ακόμα ένα τέχνασμα σε βάρος μας, προκαλώντας την κοινή γνώμη και τη λογική.
 
Έχουμε την βάσιμη υπόνοια ότι οι καταγγελίες σας ανήκουν στη σφαίρα της μυθοπλασίας.
 
Αρκετά.
 
Εμείς βιώνουμε την εκτέλεση! Την εκτέλεση δύο χρόνια τώρα.
 
Αν δέχεστε απειλές, καταθέστε τα στοιχεία στη δικαιοσύνη. Την πραγματική, όχι αυτή της ΕΠΟ. Γιατί στην δικαιοσύνη της ΕΠΟ δεν πρόκειται να δικαιωθείτε ποτέ. Σας μιλάμε εκ πείρας.
 
Επιτέλους. Αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
 
Το θράσος σας και η υπομονή μας έχουν όρια.
 
Φτάνει κύριε Πρόεδρε. Αρκετά.
 
Το έχουμε καταλάβει. Είστε πανίσχυρος.
 
Όχι όμως , κύριε, πάνω από το Νόμο.
 
Όχι δεν είστε πάνω από το Νόμο.
 
YΓ.Εφόσον επικαλείστε την νομιμότητα, την διαφάνεια και τις αρχές γενικά του Δικαίου, ας κάνετε ένα βήμα. Δώστε όλους τους φακέλους των ομάδων στην δημοσιότητα. Για να δούμε αν τηρήθηκαν τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά για όλους.
 
Υπογράφουν
 
Μιχαλόπουλος Χρήστος
 
Κουτάντος Αντώνης
 
Μανουσάκης Ανδρέας
 
Κουγιουμουτζής Ελευθέριος
 
Καλουτσάκης Γιώργος”.   Διαδώστε αυτό το άρθρο