Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΟΠΑΠ: Χορηγώντας τους πρωταθλητές της ζωής

Υπάρχουν κάποιοι αγώνες που δίνονται μακριά από προβολείς και κάμερες, χωρίς επισήμους και εκδηλώσεις. Αγώνες στους οποίους δεν συμμετέχουν αθλητές, αλλά άνθρωποι σαν όλους εμάς. Στόχος και αυτών των ανθρώπων είναι η νίκη.

Μια άλλη νίκη όμως. Πάνω σε εκείνα που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι τα αυτονόητα και για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα είναι αγώνες διαρκείας.

Αυτούς τους αγώνες προσπαθεί να κάνει πιο εύκολους η ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αντιλαμβανόμενη την τεράστια σημασία που έχει η δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για τις μετακινήσεις και την άσκηση των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, ώστε να μειωθεί η απειλή της σταδιακής τους περιθωριοποίησης η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι στο πλευρό τους.

Στο πλαίσιο αυτό μέσα στο 2010 ενίσχυσε οικονομικά 11 συλλόγους και φορείς ανά την Ελλάδα προς κάλυψη των αναγκών τους σε επίπεδο προμήθειας ειδικών οχημάτων για τις μετακινήσεις των μελών τους. Με την ελπίδα αυτή η προσφορά να αποτελέσει στήριγμα στον καθημερινό αγώνα τους. Χορηγώντας τις «ομάδες» που συμμετέχουν στο σημαντικότερο «πρωτάθλημα», αυτό της ζωής.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. μέσω του δικτύου της έχει τη δυνατότητα της παρουσίας σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Παρουσία που συνεπάγεται την επαφή και την ευαισθητοποίηση σε θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες. Παρουσία που μεταφράζεται σε συμμετοχή, μετατρέποντας την αρχή «Καλό για Όλους» που υπηρετεί με συνέπεια τα 53 χρόνια της λειτουργίας της σε πράξη προσφοράς εκεί που κάθε φορά είναι απαραίτητη η στήριξη, η προστασία και η αισιοδοξία ότι «κανείς δεν είναι μόνος».

Φορείς ΑΜΕΑ που ενίσχυσε η ΟΠΑΠ Α.Ε. το 2010

1. ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΧΙΟΥ
2. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ “ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” – ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ
3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ
4. ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
5. ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΘΕΟΔΩΡΙΔΕΙΟ” ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
6. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
7. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΝΟΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ “Η ΕΛΠΙΔΑ”
8. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ” – ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ
9. ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
10. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ (OXHMA ΤΥΠΟΥ VAN ΓΙΑ ΑΜΕΑ)
11. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε