Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ORIGINAL:Μόνο αν καταστραφεί ο κόσμος θα σας αφήσουμε ήσυχους!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ εξέδωσε καυστική ανακοίνωση, τονίζει πως δεν θα γίνει ποτέ “κοπάδι προβάτων”, ζητά συνάντηση με τους μετόχους την ερχόμενη Παρασκευή και ξεκαθαρίζει πως θα τους αφήσει ήσυχους μόνο αν καταστραφεί ο κόσμος.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ORIGINAL αποκάλυψε το τι ειπώθηκε στη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη (επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενά του ότι η φορολογική ρύθμιση είναι ο λόγος που καθυστερεί ο Βιντιάδης και τις ασαφείς απαντήσεις του στα θέματα της Empire και της διαχείρισης στην ΠΑΕ) και καλεί τους μετόχους σε συνάντηση την Παρασκευή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL

«Πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσουμε προς όλους και ειδικά στους επικριτές μας ότι η R21 δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ ένα ακόμα κοπάδι πρόβατων-οπαδών καθοδηγούμενο από τον όποιο τσοπάνη!!! Αυτό σίγουρα θα βόλευε πολλούς… H R21 ζει με τη μάχη στο αίμα της και όχι υποταγμένη. Λύκοι έτοιμοι να δαγκώσουν… ίσως. Πρόβατα ΠΟΤΕ!!! Λάθη σίγουρα έχουμε κάνει, ποτέ όμως ιδιοτελώς.

Για να μη χαθεί η ουσία έχουμε να πούμε σε όλα τα ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.

Την χθεσινή ημέρα λοιπόν, σε συνέχεια των προηγούμενων είχαμε ταυτόχρονη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Γιώργο Κιντή. Ένα από τα πρώτα ερωτήματά μας προς τον Αδαμίδη ήταν για την υπόθεση Βιντιάδη. Μας είπε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση αλλά υπάρχουν πολλά εμπόδια με κυριότερο τα χρέη προς το Δημόσιο και τη ρύθμισή τους. Εντύπωση μας έκανε ο τρόπος με τον οποίο έκανε έλεγχο ο Βιντιάδης στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ καθώς όπως μας ανέφερε ο Αδαμίδης, αποδέχθηκε και πίστεψε τα στοιχεία που του έδωσαν, χωρίς να βάλει κάποια δική του εταιρεία ορκωτών λογιστών. Δηλαδή με απλά ελληνικά «ο λύκος μπήκε στο μαντρί, μέτρησε τα πρόβατα και τα βρήκε (…μετά τον διαχειριστικό έλεγχο φυσικά)…κομπλέ…»

Μία ακόμα ερώτηση αφορούσε την περίοδο της προεδρίας του. Στα γιατί και πώς δέχθηκε να βάλει την υπογραφή του και να παραλάβει χρέη, όταν ανέλαβε πρόεδρος ο ίδιος. Η απάντησή του ήταν ότι οι μέτοχοι του είχαν υποσχεθεί μπάτζετ που τελικά έμεινε στα λόγια. Για όσα χρήματα θα έλειπαν από το μπάτζετ κάθε χρονιάς θαααα τα βρίσκαμε με άλλους τρόπους, έτσι φτάσαμε και στην μη πληρωμή ακόμα και των χρεών του 44.

Στην επιμονή Κιντή για την EMPIRE και τη μαύρη τρύπα των 5.200.000€ από το αθλητικό υλικό που μας προμήθευε η PUMA του Γλου (μία πληγή που ξεκίνησε με την υπογραφή του Ντέμη Νικολαΐδη την εποχή της παντοδυναμίας του) οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν ασαφείς.

Λάβαμε όμως και την υπόσχεση ότι θα έρθει στα χέρια μας ο ισολογισμός της EMPIRE όπως και ότι θα γίνει άμεσα η Γενική Συνέλευση.

Ένα ακόμα «μαργαριτάρι» που «ψαρέψαμε» είναι η συμφωνία για τη χορηγία αθλητικού υλικού (σώβρακα-φανέλες) για κάθε χρόνο ήταν 1.200.000€ για τις ανάγκες της BARCELONA, συγνώμη της ΑΕΚ, (η BARCA θέλει μόλις 250.000€ το χρόνο).

Η τύχη του υλικού αυτού αγνοείται και ακούγονται σενάρια ότι έχει μπαζωθεί στην χωματερή του ΟΔΔΥ (ίσως για τα θεμέλια του γηπέδου των 80.000 θέσεων που μας είχαν υποσχεθεί).

Με όλα αυτά και άλλα πολλά που ακούσαμε (και δεν είναι κρυφά άλλωστε), ακόμα και στην Ελλάδα του μνημονίου, θα ανατρίχιαζε και ο πιο έμπειρος οικονομικός εισαγγελέας. Απορούμε δε πως βρίσκονται πάντα κάποιοι και αναλαμβάνουν ως μπροστινοί των μετόχων την ίδια ώρα που οι τελευταίοι θέλουν να απεμπλακούν από την ΑΕΚ. Συνέχεια ακούμε ότι αν βρεθεί κάποιος δίνουν αμέσως τις μετοχές τους, αλλά παράλληλα προσπαθούν να αποτρέψουν όποιον επιχειρήσει να τις πάρει από τα χέρια τους. Τρανό παράδειγμα το καλοκαιρινό σίριαλ, με ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής όπως ο Θωμάς Μαύρος, που δεν του τις δώσανε ποτέ.

Αλλά πρώτα και κύρια επειδή μας ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ εμείς από την μεριά μας θα επιδιώξουμε να συναντηθούμε με τον Βιντιάδη, ενώ από τον Αδαμίδη ζητήσαμε να επικοινωνήσει με όσους μετόχους έχει ακόμα επαφή (Παππάς, Σίμος ως εκπρόσωπος του Νοτιά ή και τον ίδιο τον Νοτιά, ίσως και τον Χατζηιωάννου) ώστε να τους καλέσει να έρθουν και να δώσουν λύση χθες, γιατί η ΑΕΚ ήδη έχει καταστραφεί!!! ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι θα το κάνει. Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε η «ιερά εξέταση» αλλά ούτε και ηλίθιοι για να δεχθούμε ένα ακόμα γαϊτανάκι ευθυνών απαιτούμε λύσεις τώρα!

Από την πλευρά μας έχουμε να προτείνουμε κάποιες, π.χ. να παραιτηθεί το διοικητικό συμβούλιο, να παραδοθούν οι μετοχές και να διενεργηθεί ουσιαστικός και διάφανος διαχειριστικός έλεγχος, με όποια αποτελέσματα αυτός αποκαλύψει.

Και το σημαντικότερο να καταλογίσει ευθύνες σε ΗΘΙΚΟΥΣ και φυσικούς αυτουργούς. Το μπάτζετ μας ίσως είναι μικρό, αλλά δε θα εμποδίσει τους Ενωσίτες να κάνουν δικό τους διαχειριστικό έλεγχο.

Η Παρασκευή 21-12-12 (τίποτα δεν είναι τυχαίο) ορίζεται ως ημέρα ραντεβού για τους μετόχους, είναι άλλωστε και η τελευταία πριν την καταστροφή του κόσμου όπως λένε και οι φίλοι μας οι Μάγια… γιατί μόνο αν επαληθευτεί αυτό το ενδεχόμενο θα σας αφήσουμε ήσυχους!!

Όπως φωνάξαμε κατά την “επίσκεψη” μας στα γραφεία σας «…αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη…» …ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!!!!!

“ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ”

ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ORIGINAL

…………..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…………»

Διαβάστε ακόμα…

Λείπουν κάτι…εκατομμύρια στον Βιντιάδη – Πάλι στο ψάξιμο ο Ντέμης

Η Original καλεί στα Σπάτα την “ομάδα Νικολαΐδη”

Από την Παιανία στα Σπάτα – Συμφωνία Πετρόπουλου με ΑΕΚ

Προσφυγή ο Κοντοές – Ζητάει 400.000 ευρώ από την ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Μητρόπουλο η ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε